Spor
  • 1.9.2013 02:16

G:Saray'da Bruma krizi

Portekiz ekibinin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 19 yaşındaki yetenekli oyuncu için istediği bonservis bedelini 14 milyon euroya yükseltmesi sarı-kırmızılıları çileden çıkardı. Cim-Bom bugün gerçekleşecek son görüşmede 10 milyon euroyu 1 yılda ödemeyi önerecek.Bu teklif de kabul görmezse Bruma’dan vazgeçilecek

Galatasaray’da, Bruma konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Portekizli yıldız için Sporting Lizbon’un tavrı sarı-kırmızılıları çileden çıkardı.
Cim-Bom’un cuma günü yaptığı 2 yılda ödenmek üzere 10 milyon euroluk teklifi kabul eden Portekiz kulübü, 19 yaşındaki kanat oyuncusu için dün 14 milyon euroya çıktı. Bu gelişme transfere bitti gözüyle bakan Galatasaray’da soğuk duş etkisi yarattı. Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan Bruma için 10 milyon eurodan fazla vermeme kararı alan sarı-kırmızılıların, Sporting Lizbon’nun bu rakamı kabul etmemesi halinde transferden vazgeçebileceği bildirildi.
Kulüplerin Bruma için bugün son kez görüşme yapacakları belirtildi. Galatasaray’ın 10 milyon euroyu 1 senede 2 taksitle ödeme teklifinde bulunacağı, bu önerinin de kabul edilmemesi halinde transferin suya düşebileceği kaydedildi.

B planında Capel var
Bruma konusunda bu ilginç gelişmeler yaşanırken, Portekiz’den Diego Capel iddiası geldi. Sporting Lizbon yöneticileri, Galatasaray’ın, Bruma’nın yanı sıra İspanyol oyuncuyu da kendilerinden istediğini iddia etti. Portekiz kulübünün yöneticileri, “Bu futbolculardan biri satılabilir” açıklaması yaptı.
Sporting Lizbon’a iki yıl önce Sevilla’dan transfer olan Diego Capel’in menajeri Julio Llorente, Galatasaray’la görüşeceklerini doğruladı. Portekiz basını ise sarı-kırmızılıların, 25 yaşındaki oyuncu için Sporting Lizbon’a 7 milyon euro teklif ettiğini yazdı. Abola gazetesindeki haberde, Cim-Bom’un, Bruma’dan vazgeçmesi halinde, “B planı” olarak belirlenen Diego Capel’i kadrosuna katabileceği ileri sürüldü.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:21

İLGİLİ HABERLER