Spor
  • 4.10.2008 03:31

G.SARAY'DA BURSA MAÇINDA KİMLER YOK?

Sakatlığı geçen ve takımla çalışmaya başlayan Kongolu forvet, idmanda attığı gollerle adeta Milan Baros'a "Forman garanti değil" mesajını verdi..
UEFA Kupası'nda yoluna devam eden Galatasaray, ligde oynayacağı Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarına dün basına kapalı idmanla devam etti. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Nonda, antrenmanda minyatür kale maçta attığı gollerle günün adamı oldu. İdmandaki istekli oyunuyla futbolu ne kadar özlediğini herkese gösteren Kongolu forvet, adeta, attığı gollerle sarı-kırmızılı taraftarların yeni sevgilisi haline gelen Milan Baros'a, "Forman garanti değil" mesajını verdi.
HEP KÖTÜ HABER GELİYOR
Öte yandan Galatasaray'da Shabani Nonda ve Sabri Sarıoğlu'nun sakatlıklarının geçmesiyle gülen yüzler; Arda, Mehmet Topal, Kewell ve Tobias Linderoth'tan gelen kötü haberlerle asıldı. Leğen kemiği üzerinde travmaya bağlı kanama ve ödem oluşan Arda ile bileğinde darbeye bağlı zorlanma ve yırtık tespit edilen Mehmet Topal'ın Bursaspor ile gerçekleştirilecek olan karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacakları belirtildi.
KEWELL DA BURSA'DA ZOR
Bellinzona maçını tribünden takip eden Harry Kewell'ın da Bursa maçında forma giymesinin zor olduğu ifade edildi. Sakatlığına ilk müdahaleyi yapan doktoruyla görüşmek için ülkesi İsveç'e giden Linderoth'un da yeni bir operasyon geçireceği dile getirildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER