Spor
  • 9.8.2009 10:58

G.SARAY'DA İBRE ARJANTİNLİYE DÖNDÜ

Daha önce yüksek maliyeti nedeni ile vazgeçtikleri ünlü savunma oyuncusuna dönüş yapan G.Saray Newcastle Kulübü ile bonservis pazarlığına girecek.


SAVUNMASINI bir yabancı futbolcuyla takviye etmek isteyen Galatasaray, İngiltere Premier Ligi’nden düşen Newcastle United’ın Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini’yi tekrar gündemine aldı. Sarı kırmızılıların transfer komitesi ve yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel daha önce de ünlü futbolcu için girişimde bulunmu, ancak yüksek bonservisi nedeniyle bu transfer askıya alınmıştı. Şimdi yeniden transfer çalışmaları için Avrupa’da temaslarda bulunacak olan Üstünel’in listesinin en başında Coloccini bulunuyor. G.Saraylı yöneticinin 27 yaşındaki futbolcu için kulübüne 3.5 milyon Euro bonservis bedeli önermesi bekleniyor. İngiliz spor gazeteleri de bir haftadır Coloccini’nin sarı kırmızılı takıma çok yakın olduğunu yazıyorlar.
Leo Franco arkadaşı
İki ayağını da iyi kullanan ve savunmanın her yerinde rahatlıkla oynayabilen Arjantinli yıldız, ülkesinin milli takımında 32 kez forma giyip, 1 gol attı. Coloccini, G.Saray’ın bu sezon kadrosuna kattığı kaleci Leo Franco’nun da hem vatandaşı hem de yakın arkadaşı olması dolayısıyla kariyerini Türkiye’de sürdürmeye sıcak bakıyor.
Alternatif Neill
Son dönemde görüşmelerini gerçekleştirdiği transferlerle sarı kırmızılı taraftarların umudu haline gelen yönetici Haldun Üstünel’in, bu futbolcu için İngilizlerle hafta başından itibaren pazarlıklara başlayacağı ifade edildi. G.Saray’da eğer Arjantinli futbolcunun transferi gerçekleşmezse, rota uzun süredir listede bulunan bir diğer isim olan West Ham’da forma giyen Avustralyalı Lucas Neill’e dönecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:51

İLGİLİ HABERLER