Spor
  • 26.9.2013 11:48

G.Saray'da şok üstüne şok

Terim'in ardından bavullarını hazırlayanlar

Fatih Terim’in gidişini protesto eden futbolcular devre arasında Galatasaray’da deprem yaratacak. İşte isim isim bavulunu toplamaya hazırlanan futbolcular.

Olaylı şekilde Fatih Terim’in Galatasaray’daki işine son veren Galatasaray yönetimini zorlu günler bekliyor.

Bir hocadan çok daha fazlası olan Fatih Terim’e güçlü duygusal bağlı olan ve Galatasaray’ın iskeletini oluşturan futbolcuların hemen devre arasında takımla yollarını ayırması bekleniyor.

Burak Yılmaz, bir ay öncesine kadar Avrupa’ya gitmeyi çok istedi ama transfer gerçekleşmedi. Bunun nedeni uygun şartlar oluşmamasından daha çok FatihTerim’in varlığıydı. Şimdi Burak’ı tutan hiçbir neden kalmadı.

Sorunlu futbolcular listesinin başına yazabileceğimiz Felipe Melo, Galatasaray’da Fatih Terim’le durulmuş, takımın liderlerinden biri olmuştu. Brezilyalı oyuncu, Terim’in gidişinin ardından tepkisini ortaya koydu. Instagram’dan Fatih Terim’le bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, altına uzun da bir not düşmüştü. Fatih Terim’siz bir Galatasaray’da Felipe Melo’nun başarılı performansına devam etmesi nedereyse imkansız. Öte yandan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Felipe Melo'nun transfer döneminde yazdığı "Başkan çocuk gibi davranıyor" tweetini de unutmuş değil.

Fatih Terim’in Trabzonspor’dan transfer ettiği ve sarı-kırmızılı formayla büyük başarıların başrol oyuncularından biri olan ve kaptanlığa yükselen Selçuk İnan da Fatih Terim’in gönderilmesine tepki duyan yıldızların başında geliyor. Devre arası, Selçuk için de yeni kararlar için en uygun tarih.

2011-12 sezonundaki şampiyonluğun en önemli yapıtaşlarından biri ve neredeyse Terim’in sonsuz kredi verdiği Hamit Altıntop da mevcut durumdaki belirsizliği kabul etmeyecek oyunculardan biri. Herkes şunu biliyor, Terim olmasaydı Hamit Galatasaray’da olmazdı.

Fatih Terim’e bağlılığını her fırsatta vurgulayan Engin Baytar’ın ocak ayında takımı terk etmesi ya da gönderilmesine kesin görüyle bakılıyor.

Türk futbolunun en başarılı teknik direktörlerinden biri olan Fatih Terim’in gidişi Galatasaray'da takımın aerodinamiğini baştan sona etkileyecek. BurakYılmaz, Felipe Melo, Selçuk İnan, Engin Baytar...

İlk artçı yaşandı bile. Hasan Şaş ve Ümit Davala’nın gidişi, ocak ayındaki büyük depremin habercisi.

eurosport
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:42

İLGİLİ HABERLER