Spor
  • 6.8.2009 03:07

G.SARAY'DAN BİR BOMBA TRANSFER DAHA GELİYOR...

Abdul Kader Keita, Leo Franco, Elano gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray, yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor...

Başarılı yönetici Haldun Üstünel, bu sezon İngiltere'de küme düşen Newcastle'da hem defansın göbeğinde hem de sağ bekte oynayabilen Arjantinli yıldız futbolcusu Fabricio Coloccini'yi transfer etmek üzere apar topar İngiltere'ye uçtu.

İMZALAR NETANYA'DAN SONRA
Burada Newcastle United ile masaya oturan Üstünel, Arjantinli'yi resmen istedi. İngiliz kulübünden 'Tamam' yanıtı alan Üstünel, Coloccini ile de bir görüşme yaparak Arjantinli'yi Galatasaray'a gelmesi için ikna etti. İki taraftan da olur yanıtı alan Üstünel, bugünkü Netanya maçını izledikten sonra tekrar İngiltere'ye gidip ufak tefek kalan pürüzleri de giderip transferi noktalayacak.

32 KEZ ARJANTİN FORMASI GİYDİ
Defansın hem sağında hem de ortasında görev yapabilen 27 yaşındaki Coloccini, Galatasaray'ın savunmasına ilaç olabilecek nitelikte bir oyuncu...

1.84 boyundaki Arjantinli oyuncu Milan, Atletico Madrid, Villarreal, Deportivo ve Newcastle United gibi dünyaca ünlü takımlarda forma giydi. Tabiri yerindeyse tekmeye kafa uzatan yapıya sahip olan Coloccini 32 kez milli oldu.

ARDA İLE ELANO KİLİT OYUNCULAR
G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, dün düzenlediği basın toplantısında ilk maçta Netanya karşısında çok iyi bir sonuç aldıklarını hatırlatarak, "Bu maç tabii ki diğer oyuncularımı sahada görmek için iyi bir şans. Bunu değerlendireceğim. Elano henüz hazır değil. Keita daha hazır oluğu için yarın (bugün) oynayacak. Arda ve Elano benim kilit oyuncularım. Bu kadar kaliteli oyuncularımın olması bizi tatlı bir zorluğa itecektir" dedi.

LINDEROTH SÜRPRİZİ
Müzmin sakat Linderoth, bugünkü maçta ilk 11'de sahaya çıkacak. Cezalı olan Mustafa Sarp'ın yanı sıra Ayhan, Kewell, Servet ve G.Zan oynamayacak.

18 MART'TAN ALi SAMi YEN'E
Yıllar önce Çanakkale 18 Mart Stadı'nda Ç.Dardanel formasıyla mücadele eden Mehmet Topal ile Gökhan Zan bugün Galatasaray'ın başarısı için ter döküyor. Ç.Dardanelspor Genel Müdürü Nahit Güzel, "İkisi de çok başarılı ve efendi. O zamanlar böylesine büyük takmlarda oynayacakları belliydi" ifadesini kullandı.

GALATASARAY 25. SIRADA
Dünyanın en iyi futbol takımları sıralamasında Temmuz ayı değerlendirmesinde Galatasaray, tam 25 sıra birden yükselerek 22. sıraya çıktı. Barcelona ile Manchester United 1.'liği paylaşırken Fenerbahçe 53., Beşiktaş ise 56. sırada kendilerine yer buldu.

SEYRANTEPE YİNE İPTAL!
Galatasaray'ın Seyrantepe Projesi için açılan 3. ihalesi de iptal oldu. 27 Temmuz'da yapılan ihalede tek firma Siyahkalem tarafından teklif verilmişti. 15 günlük süre içerisinde Siyahkalem firmasının mali yapısı inceleyen İhale Komisyonu, teklifi çok düşük bularak ihaleyi iptal etti. Bu arada Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 21 Ağustos Cuma günü yeni bir ihale yapacağını duyurdu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:55

İLGİLİ HABERLER