Spor
  • 21.10.2008 03:12

G.SARAY'DAN FARK YİYEN ERSUN YANAL OPERASYONA GİDİYOR

G.Saray yenilgisiyle şok olan Trabzon'da Ersun Yanal Tolga, Tayfun ve Umut'u yedeğe çekmeyi planlıyor
Operasyon
G.Saray yenilgisiyle şok olan Trabzon'da Ersun Yanal Tolga, Tayfun ve Umut'u yedeğe çekmeyi planlıyor.
Deplasmandaki Galatasaray yenilgisiyle liderlik koltuğunu Beşiktaş'a kaptıran Trabzonspor'da moraller sıfır. Alınan farklı mağlubiyetin yanı sıra oynanan kötü futbol büyük hayal kırıklığı yaratırken, teknik direktör Ersun Yanal'ın, pazar günkü Gaziantepspor karşılaşmasında farklı bir kadro ile çıkacağı öğrenildi. Tecrübeli hocanın ilk neşteri kaleye
vurması bekleniyor.
Forvete de neşter vuracak
Tolga'nın yerine kaleyi Sylva'ya teslim etmeyi planlayan Yanal, defansın sağında kötü bir futbol ortaya koyan Tayfun'u da yedek bırakacak. Son vuruşlarda bir türlü bekleneni ortaya koyamayan Umut da Gaziantep maçında yerin İsaac'e bırakacak. Böylece Yanal, derbi sonrası kadroda yeni bir sayfa açacak.
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Hakem hataları dahil yenilgiye bahane bulamayız. Derhal toparlanacağız" diye konuştu.


Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacisalihoğlu, "Galatasaray karşısında kötü oynadık. Yenilgi için mazeretler sunamayız" dedi. Hacısalihoğlu, "Maç sonucu ortaya çıkan skoru yok kabul edemeyiz. Hakem hataları dahil hiçbir bahanemiz olamaz" açıklamalarını yaptı.
Hacısalihoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Herkes üzerine düşen dersi alarak ve derhal
toparlanarak kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz. Ligde ve kupada en üst klasman hedefimiz devam etmektedir. Mutlu sona ulaşmak için vargücümüzle çalışacağız."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:09

İLGİLİ HABERLER