Yaşam
  • 31.5.2006 10:43

G.SARAY'DAN GRAVESEN'E MÜTHİŞ TEKLİF

Cimbom'dan Real Madrid'li Gravesen'e süper teklif: Danimarkalı yıldız sarıkırmızılılara 'evet' derse 1 yıl için 2.5 milyon Euro alacak, Florya'da havuzlu bir villada oturacak. Nişanlısı ve kendisine de özel otomobil ve şoför tahsis edilecek.

Müthiş teklif

G.Saray, Gravesen'e 'reddedemeyeceği bir teklif' sundu Danimarkalı oyuncu İstanbul'a gelip kararını verecek.

Galatasaray, uzun süredir temasta olduğu ve İstanbul'a çağırdığı Gravesen'e süper bir teklif götürdü. Gerets'in ısrarla istediği ön libero mevkiinde dünyanın en iyilerinden biri olarak gösterilen Danimarkalı oyuncunun sarı-kırmızılı kulübe 'evet' deme ihtimalinin her geçen gün arttığı kaydediliyor. Sarı-kırmızılı ekip, Gravesen'e 1 yıl için 2.5 milyon euro önerdi, oyuncunun kendisine ve çocuklarına da müthiş imkanlar sundu. Real Madrid'li yıldız, Galatasaray'a gelmeyi kabil ederse kendisine Florya'da havuzlu bir villa tahsis edilecek. Bunun yanı sıra son model bir otomobil ve özel şoför de futbolcunun emrinde olacak. Hepsine ilave olarak Gravesen'in nişanlısı için de ayrıca şoförlü bir araba tahsis edilecek. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkması durumunda ise 250 bin euro ekstra prim ödenecek.

İSTANBUL'A GELECEK
Bu cazip tekliflerin ardından transfere iyice sıcak bakmaya başlayan Gravesen, önümüzdeki günlerde nişanlısıyla birlikte İstanbul'a gelip sarı-kırmızılı yöneticilerle masaya oturacak.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:06

İLGİLİ HABERLER