Spor
  • 21.5.2013 21:21

G.Saray'ın gözdesinden müjde var

Sarı-kırmızılıların transferdeki bir numaralı gözdesi Aurelien Chedjou, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'a göz kırptı.

Galatasaray'ın gündemindeki bir numaralı isimlerden Aurelien Chedjou, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'a olan ilgisini açıkladı. Lille'de forma giyen Kamerunlu oyuncu kulüpten ayrılmak istediğini belirtirken futbol hayatında yeni maceralar yaşamak istediğini belirtti.

Chedjou, "Şu ana kadar hiç bir kulüple anlaşmadım. Evet, Lille'den gitmek ve hayatımda yeni bir tecrübe yaşamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki futbolcu, kendisiyle ilgilenen kulüpler arasında gösterilen Liverpool'a gitme konusunda da olumlu ifadeler kullandı. "Liverpool harika olurdu. Müthiş taraftarı olan büyük bir kulüp" diyen Kamerunlu, Kırmızılar'a göz kırptı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde Lille'de forma giyen stoper ile ilgilendiklerini doğruladı. Chedjou ile Galatasaray ve Liverpool kulüplerinin dışında başka bir Premier Lig ekibi Newcastle United'ın da ilgilendiği söyleniyor.

 


(sporx)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:08

İLGİLİ HABERLER