Spor
  • 11.5.2013 20:55

G.Saray'ın gözdesini makaraya sardılar

Aston Villa ile Chelsea arasındaki mücadeleden Galatasaray’a mesaj geldi.

Karşılaşmayı internet sitesi üzerinden canlı aktaran The Guardian, ismi sarı kırmızılılarla anılan John Terry’nin yavaş kaldığını ima ederek, “Türk forvetler hızlı koşamıyor, öyle değil mi?” ifadesini kullandı

Galatasaray’ın John Terry’yi transfer etmek istediği iddiaları İngiliz basınını kaplarken, deneyimli futbolcunun sarı kırmızılı takım tarafından gelecek senenin kadrosunda düşünülmesi Ada’da üzerine yorumlar yapılan bir konuya dönüştü. Aston Villa ile Chelsea arasında oynanan Premier Lig karşılaşmasını internet sitesi üzerinden canlı olarak okurlarına aktaran The Guardian, İngiliz milli futbolcunun Galatasaray için uygun olup olmadığını sorgulayan bir yoruma imza attı.

42. dakikada gelişen bir pozisyonda John Terry rakip oyuncuyu yere indirirken, Aston Villa tribünlerinden son adam beklentisiyle kırmızı kart itirazı geldi. Hakem bu pozisyonda Chelsea kaptanına sarı kartı yeterli gördü.  Mücadeleyi dakika dakika site üzerinden aktaran Guardian, sonrasında Galatasaray’a da mesaj gönderen bir yoruma imza attı. Terry’nin yavaş kaldığını ima eden sitenin yorumunda sarı kırmızılıların milli futbolcuyla ilgilendiği hatırlatılarak, “Türk forvetler hızlı koşamıyor, öyle değil mi?” ifadesi kullanıldı. Guardian gazetesinde ayrıca John Terry’nin bu sezon sakatlıklar ve cezalar yüzünden çok az forma giydiğine de dikkat çekildi. Ligde 14 maçta oynayan Terry, Avrupa Ligi’nde ise sadece 1 karşılaşmada forma giyebildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER