Spor
  • 26.6.2010 17:12

G.SARAY'IN YENİ TRANSFERİNİ BİLD DUYURDU!..


Halil Altıntop ve menajeri Reza Fazelli ile masaya oturup tekliflerini sunduklarını belirten Heribert Bruchhagen'ın ''Verdiğimiz süre içinde hiç bir haber alamadık. Fakat bizimde o kadar acelemiz yok. 31 Ağustos'a kadar transfer için vaktimiz var. Hissediyorum ve umut ediyorum ki Halil bizim teklifimizi kabul edecek, sözleşme imzalayacak. Zira o bizim takımda mutlu oldu" diye konuştu.

HALİL 3 YIL İSTİYOR

Eintracht Frankfurt yönetiminin geçen sezonun ikinci yarısında Schalke'den kiralanan Halil Altıntop'a yılda 1,5 Milyon Euro teklif ettikleri belirtildi. Bonservisi elinde olan Halil ve menajeri Reza Fazeli'nin bu teklifi düşük bulduğu ve Galatasaray'ın yılda verdiği 2 Milyon Euro'u kabul edeceklerini kaydeden Bild Gazetesi, haberde "Anlaşma Galatasaray'ın iki yıllık sözleşme önerisine Halil'in üç yıllık sözleşme istemesinde tıkandı. Halil şüphesiz orada çok para kazanabilir, fakat parayı düzenli olarak alıp almayacağı ise meçhul. Türkiye'de futbol oynayan birçok futbolcu hala parasını alamadığından şikayetçi. Halil bu nedenle ince eleyip sıkı dokuyor" diye yazdı.

SKİBBE BASTIRIYOR

Halil Altıntop'un Eintracht Frankfurt'ta kalmasını en çok isteyen ise Teknik Direktör Michael Skibbe. Sezon sonunda özel maç için gittikleri bir haftalık Vietnam gezisinde uzun bir süre konuştuğunu belirten Frankfurt Teknik Direktörü Michael Skibbe," Almanya'da futbol yaşamını sürdürmek istediğini açıklayan Halil dönüş yolculuğunda kendisiyle son olarak konuştuğumda, bizde oynamak istediğini belirtmişti. Yeni transferimiz Yunan milli Gekas ceza sahası içinde çok başarılı. Onu ilerde besleyecek gol yollarını açacak olan bir forvet daha gerekli. Bundesliga da tecrübesi olan Halil bu işleri çok iyi yaptığı için iyi bir ikili oluştururlar. Eintracht'ın zirve yarışı yapması için Halil Altıntop'a ihtiacımız var' dediği kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:32

İLGİLİ HABERLER