Spor
  • 30.6.2009 15:51

GS'Lİ AYHAN VE MUSTAFA YENİ SEZONDAN ÜMİTLİ

İSTANBUL - Galatasaray TV'de yayınlanan Kamp Günlüğü programının konuğu olan Ayhan Hollanda'da yapılan kampın son derece iyi geçtiğini belirterek, ''İnşallah burada iyi bir form yakalarız. Bence şu ana kadar gittiğim en güzel kamp yerlerinden biri burası. Çok güzel bir sahaya ve ortama sahip bir yer. Yeni arkadaşlarımız katıldı, sanırım başka arkadaşlarımız da gelecek ve geniş bir kadro oluşacak'' dedi.
Ayhan Akman, Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard'ın Galatasaray'da görev almasının çok önemli bir olay olduğunu belirtti.
Rijkaard'ın son olarak Barcelona'yı çalıştırdığını vurgulayan Ayhan, ''Bu takımda hem İspanya Ligi, hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. Hem futbolculuk, hem de teknik direktörlük kariyeri başarılarla dolu bir insan. Türkiye'ye ve Galatasaray'a gelmesi, Türk futbolunun gelişimi için çok önemli bir olay. Umarım herkese hayırlı olur. Hocamızla yavaş yavaş taktik hakkında konuşmaya başladık. Kendisinin hücum futbolu oynatacağı belli. Frank Rijkaard ile birlikte büyük işlere imza atacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

-''ARDA AVRUPA'YA GİTMELİ''-

Galatasaray'da bazı oyunculara yönelik transfer teklifleri bulunduğu şeklinde yöneltilen bir soru üzerine, özellikle Arda'ya dikkat çeken Ayhan, bu oyuncunun Avrupa'ya transfer olmasını istediğini söyledi.
Ayhan Akman, kendisi gibi Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer olan Gökhan Zan'ın yeni kulübünde yabancılık çekmeyeceğini belirterek, '' Mutlaka evinde hissediyordur Gökhan'' diye konuştu.
UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri FC Tobol'u kesinlikle küçümsemediklerini aktaran Ayhan, sarı-kırmızılı taraftar ve camiadan ise geride kalan sezon için özür dileyerek, yeni sezonda desteğin devam etmesini istedi.

-MUSTAFA: ''BURADA ÇOK GÜZEL BİR ORTAM VAR''-

Galatasaray takımının yeni transferi Mustafa Sarp, sarı-kırmızılı ekibe alıştığını söyledi.
Geçen sezondaki gibi sakatlıkların bu sezon yaşanmamasını umduğunu söyleyen Mustafa, kendisini rekabete hazır hissettiğini de aktararak, ''Tabii ki rekabet olacak. Eğer rekabete hazır olmasaydım başka kulüplere giderdim.'' dedi.
Mustafa Sarp ayrıca, teknik direktör Frank Rijkaard'la ilgili olarak, ''Kariyeri hem futbolculuk döneminde, hem de teknik direktörlük döneminde gerçekten çok iyi. İsmi Galatasaray'a yakışacak biri. Çok disiplinli biri ve herkese eşit davranıyor. Kimseye ayrıcalık göstermiyor. Güzel günlerin bizi beklediğini düşünüyorum'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER