GSS ve Bağ-Kur prim borçlularına güzel haber

1 dk okuma
GSS ve Bağ-Kur prim borçlularına güzel haber

Hızlı Özet

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan kararı Twitter hesabından paylaşarak, şunları kaydetti: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile GSS ve Bağ-Kur prim borcu olan vatandaşlarımız 31 Aralık 2021'e kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerinde sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecektir.






Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağ-Kur prim borcu olanların yıl sonuna kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini açıkladı.



Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan kararı Twitter hesabından paylaşarak, şunları kaydetti: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile GSS ve Bağ-Kur prim borcu olan vatandaşlarımız 31 Aralık 2021'e kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerinde sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecektir.






Bu haber 1162 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Suudi Arabistan Türkiye'nin petrol devlerini satın alıyor
Ekonomi

Suudi Arabistan Türkiye'nin petrol devlerini satın alıyor

Suudi Arabistan devletinin sahibi olduğu Saudi Aramco’nun yöneticileri, OYAK bünyesindeki GüzelEnerji’nin Aliağa, Samsun ve Gebze’de bulunan tesislerinde incelemelerde bulundu. Taraflar arasındaki ortaklık görüşmelerinin birkaç ay içinde tamamlanarak resmi sürece taşınması bekleniyor.

Habervitrini9938 Görüntüleme
IMF 2030 yılı dünya ekonomi ligi puan sıralamasını açıkladı.. Türkiye çıkışta
Ekonomi

IMF 2030 yılı dünya ekonomi ligi puan sıralamasını açıkladı.. Türkiye çıkışta

Uluslararası Para Fonu (IMF) tarafından yayınlanan Dünya Ekonomik Görünüm Raporu projeksiyonlarına göre, dünya ekonomisi 2030 yılına kadar yaklaşık 25 trilyon dolar büyüyerek toplam küresel nominal GSYH'de 150,3 trilyon doları aşacak.

Habervitrini9990 Görüntüleme
Boğazın incisine yoğurtçu talip oldu
Ekonomi
#istanbul#Yaşam#YAŞAM Haberleri

Boğazın incisine yoğurtçu talip oldu

Yalının ilk olarak 70 milyon dolara satışa verildiği ancak alıcı çıkmayınca 55 milyon dolara kadar düşürüldüğü öğrenildi.

Habervitrini10571 Görüntüleme
Türkiye 10 yılda güneş ve rüzgardan 442,2 teravatsaat elektrik üretti
Ekonomi
#Spor#haber#Kültür Sanat

Türkiye 10 yılda güneş ve rüzgardan 442,2 teravatsaat elektrik üretti

2015'te güneş ve rüzgardan toplamda 11 bin 847 gigavatsaat elektrik üreten Türkiye, 300 milyon dolarlık ithal kömürle üretilebilecek elektriği ikame ederek, 9,5 milyon tonluk karbondioksit emisyonunun önüne geçti. Aradan geçen 10 yılda güneş ve rüzgardan elektrik üretiminin artmasıyla fosil yakıt kullanımından kaynaklanabilecek karbon emisyonları da giderek azaldı.

Habervitrini9921 Görüntüleme