Spor
  • 28.4.2021 12:13

Gudmundsson Galatasaray'ın radarında

Seçim gündemi ve Fatih Terim’le ilgili belirsizliğe rağmen yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın listesine sürpriz bir isim girdi. Premier Lig ekibi Burnley ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Johann Berg Gudmundsson menajeri tarafından Sarı-Kırmızılılar’a önerildi.Seçim gündemi ve Fatih Terim'le ilgili belirsizliğe rağmen yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın listesine sürpriz bir isim girdi.

Takvim'in haberine göre; Premier Lig ekibi Burnley ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Johann Berg Gudmundsson menajeri tarafından Sarı-Kırmızılılar'a önerildi.

BU SEZON 18 MAÇTA OYNADI

Yönetim konuyu teknik heyete iletirken, İzlandalı yıldızla ilgili gerekli araştırmaların başladığı öğrenildi. Hücumun her iki kanadında da forma giyebilen Gudmundson bu sezon 18 maçta görev aldı.

 İZLANDA'NIN DEĞİŞİLMEZ İSMİ

Ağları 2 kez sarsan 30 yaşındaki futbolcu İzlanda Milli Takımı'yla 79 maça çıktı ve 8 gol attı. Daha önce Charlton ve Alkmaar formasını giyen Gudmundsson etkili sol ayağı ve fizik gücü ile tanınıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 28.4.2021 12:22

İLGİLİ HABERLER