Spor
  • 14.10.2008 10:30

GUİZA EŞİNİN KURBANI!

Üstelik bu konuşmanın demeç değil, bir gazeteciyle yaptıkları sohbette geçtiği, bunun habere dönüştüğü belirtildi

Daniel Güiza’nın, Fenerbahçe ile yaptığı dört yıllık sözleşmeyi dolduramayacağı yolundaki haber, hem Türkiye’de, hem de İspanya’da büyük infial uyandırdı. Ancak yapılan araştırmada, bu sözün sarı-lacivertli golcüye ait olmadığı ortaya çıktı.

Marca gazetesindeki bu haber karşısında şaşkına dönen Güiza’nın yakın çevresine, böyle bir beyanat vermediğini, sadece eşinin, kendisinin ve bir gazeteci arkadaşının bulunduğu sohbette, “Dört yıllık sözleşme çok uzun bir süre. Bu süreçte kimsenin yeri garanti değil. Bu dönemde kimse kalıp kalmayacağını bilemez” dediğini ifade etti.

Araları bozuldu

Ancak aynı sohbet sırasında Güiza’nın eşi Nuria Bermudez’in ise bu sözlere ekleme yaparak, yorumda bulunduğu ve Güiza’nın da Fenerbahçe’de kalacağını sanmadığını söylediği öğrenildi. Bunun üzerine, çiftle yakın arkadaş olan Marca gazetesi muhabirinin, dost sohbetindeki bu konuşmaları haberleştirdiği belirtildi.

Moralinin son derece bozuk olduğu öğrenilen Fenerbahçe’nin golcüsünün bu sözlerin kendi ağzından çıkmış gibi yazılmasına çok içerledi. Güiza’nın, yakın arkadaşı olan bu gazeteciyle de tartıştığı ifade edildi.

Milliyet

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:25

İLGİLİ HABERLER