Spor
  • 30.7.2009 02:44

GÜİZA İKİNCİ PLANA DÜŞTÜ...

Daum ise “Güiza burada kalacak ve gol kralı olacak” dedi...Fransız ekibi Lyon, Fenerbahçe yönetiminin İspanyol golcüyü satmaya yanaşmaması üzerine Daniel Güiza’yı 2. palana itti. Fransız L’Equipe gazetesi, Lyon yönetiminin Güiza konusunda olumlu adım atılamaması üzerine rotanın Saint Etienne’den Gomis’e döndüğünü yazdı.

Gazete, Fenerbahçe’nin hiçbir şekilde İspanyol yıldızı vermeye yanaşmadığını ve 17 milyon Euro civarında bir rakam telaffuz ettiğini belirterek, Lyon’un da bunun üzerine Gomis’e yöneldiğini yazdı. Fransız Gomis için temaslarını sürdüren Lyon’un yine de Güiza’yı gözardı etmediğine değinen L’Equipe, her an her şeyin olabileceğini ifade etti.

İSTENMESİ GÜZEL

Lyon’a Güiza’yı kesinlikle satmayı düşünmediklerini belirten Fenerbahçe yönetiminin yanı sıra Daum da dünkü basın toplantısında, “Güiza için transfer görüşmesi yapılmadı bile. O kesinlikle bizimle devam edecek. Güiza’nın Avrupa’nın birçok takımınca istenmesi de Fenerbahçe’nin ne kadar iyi bir iş yapıp bu oyuncuyu aldığını gösterir. Güiza, Türkiye’de gol kralı olacak” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:01

İLGİLİ HABERLER