Spor
  • 31.7.2009 02:27

GÜİZA:"GİTMEK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK, SONUNA KADAR BURADAYIM"

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında kendi sahasında Macaristan temsilcisi Honved'i 5-1 mağlup ederek, tur için büyük avantaj sağladı.


Karşılaşmada 3 gol atarak hattrick yapan Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Güiza, maç sonrası yaptığı açıklamada, sadece kendisiyle ilgili değil, takım arkadaşları adına da sevindiğini söyleyerek, "Taraftarlar mükemmel bir destek verdi. Elimden geldiği kadar takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Taraftarların artan desteğiyle alışma dönemini de atlatıp Fenerbahçe için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Yeni sezonda benim gol kralı olup olmam önemli değil, önemli olan takımın başarısı ve alacağı kupalar" diye konuştu.


Sarı-lacivertli takımdan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade eden Güiza, "Fenerbahçe'de çok mutluyum. Her şey yolunda. Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşmem var ve sözleşmemin sonuna kadar buradayım. Herkes bana güveniyor. Hocamız güveniyor. Gitmek gibi bir düşüncem yok. Sonuna kadar buradayım" dedi. İspanyol golcü, bir soru üzerine, en son Malorca'da 3 gol birden attığını sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER