Spor
  • 29.6.2008 03:19

GÜİZA'YA FENER'İ HUYLANDIRACAK DEV TALİPLER VAR

F.Bahçe’nin prensipte anlaştığı İspanyol golcü ile Barcelona, Manchester City, Tottenham ve Roma’nın da ilgilendiği belirtildi.

FENERBAHÇE’nin prensip anlaşmasına vardığı belirtilen İspanya Ligi’nin gol kralı Güiza’ya Avrupa’nın ünlü kulüplerinin talip olduğu belirtildi.

Daha önce İspanyol basınında F.Bahçe ile kesin olarak anlaştığı hatta sağlık kontrolünden bile geçtiği haberleri çıkan Güiza’nın peşinde Avrupa’nın devleri olduğu ve transferin halen netleşmediği yazıldı.

İspanyol AS gazetesinde yer alan haberde F.Bahçe’nin İspanyol futbolcu ile her konuda anlaştığı ancak kulübü Mallorca’ya futbolcunun bonservisi konusunda halen bir ödeme yapmadığı belirtildi. 15 Milyon Euro’yu bulan miktarın F.Bahçe için kafa karıştıran bir nokta olduğu ancak bu rakamın Avrupa’nın gümüş ayakkabı sahibi golcüsü için normal olduğu da hatırlatıldı.

Güiza’yı isteyen takımların başında Barcelona bulunuyor. İngiltere Premier Ligi’nden de Manchester City ve Tottenham takımlarının ilgilendiği Güiza için İtalya’dan Roma da girişimlerde bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER