Spor
  • 28.8.2009 00:00

GÜİZA'YA MİLLİ DAVET...

5 Eylül'de Belçika, 9 Eylül'de de Estonya ile oynayacak İspanya'da sakat futbolcular Sergio Ramos ile İnesta takımda yer almazken, sakatlıktan çıkan Marcos Senna yeniden kadroya alındı.

İki maçını da sahasında yapacak İspanya'nın 22 kişilik aday kadrosunda şu işimler bulunuyor:

Kaleciler: Casillas (Real Madrid), Reina (Liverpool), Diego Lopez (Villarreal), Defans: Albiol ve Arbeloa (Real Madrid), Marchena (Valencia), Capdevilla (Villarreal), Pique ve Puyol (Barcelona), Monreal (Osasuna), Ortasaha: Riera (Liverpool), Silva ve Mata (Valencia), Busquets ve Xavi (Barcelona), Cesc (Arsenal), Senna ve Cazorla (Villarreal), Xabi Alonso (Real Madrid), Forvet: Villa (Valencia), Güiza (Fenerbahçe), Fernando Torres (Liverpool).

Del Bosque, grupta 12 puanla lider olmalarına rağmen kalan 4 maçtan en az 7 puan çıkarmak zorunda olduklarını ifade etti.

Coruna'daki Riazor Stadı'nda 5 Eylül'de Belçika'ya karşı oynayacakları maçın ''kilit'' olduğunu belirten İspanyol teknik adam, ''Belçika, çok genç ve iyi kalitede oyunculara sahip bir takım. İnşallah rahat bir maç olur, ama ben öyle beklemiyorum. Çok iyi bir takım ve hayati bir maç. Eğer bu maçı kazanırsak Dünya Kupası'nı hemen hemen garantileyeceğiz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:30

İLGİLİ HABERLER