Gündem
  • 18.10.2005 00:06

GÜLBEN ERGEN HÜLYA AVŞAR'A LAF ATTI : NAMUSLU EVLİLİKLER DE VAR

Hülya Avşar evliliğiyle ilgili yaptığı açıklamalarla yine polemik çıkarttı. "Evlilik bence doğanın kanunlarına aykırı. Bu devirde bozulmadan giden bir evlilik yok." diyen ünlü sanatçı bununla da yetinmedi ve sözlerine şöyle devam etti;

"Sadık erkek vardır ama onlar da mecburiyetten sadıktır. Aynı iş yerindedir vs. Erkekler aldatırlar. Tek gecelik kaçamak yüzünden ben yuvamı yıkmam. Aldatsın ama çaktırmasın."


Hülya Avşar'ın evlilikle ilgili açıklamalarına Ergen'den cevap gelmekte gecikmedi; İşte sanatçının Avşar'a cevabı; "Her erkek aldatır diye birşeye asla inanmıyorum. Bir gecelik ilişkilere bu kadar yol veremem. İhanete asla sıcak bakmam. Herşey bu kadar basit ve yalan değil. Biz insanlara örnek oluyoruz. Çok namuslu yaşayan dimdik duran evlilikler de var. Sevgi ve saygıyla birbirine inanmak çok önemli."

ANKARA'YA ALIŞVERİŞE GİTTİ
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, iki ay önce Antalya Rixos Otel'de şubesini görüp, modellerini çok beğendiği mağazadan alışveriş yapmak için bir günlüğüne Ankara'ya uçtu. Uçaktan iner inmez, alışverişe koşan Ergen, butiğin sabihi Gamze Üner'le dört saat boyunca giysi seçimi yaptı.
Gardrobuna ekleyeceği yeni giysilere karar vermekte çok titiz davranan sanatçı, kısa bir yemek molasının ardından, alışverişe devam etti. Ankara'ya kahverengi pardesüyle giden Gülben Ergen, mağazadan beyaz bir kaftanla ayrıldı.

Çıkar çıkmaz eşi Mustafa Erdoğan'ı arayan güzel sanatçı, "Ankara'da çok keyifli bir gün geçirdim. Senin de çok beğeneceğin kıyafetler aldım" diyerek sevincini paylaştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:52

İLGİLİ HABERLER