Gündem
  • 14.8.2005 00:08

GÜLBEN ERGEN - SEREN SERENGİL KAVGASINA KÖPEK KARIŞTI

Seren Serengil ile Gülben Ergen arasındaki kavgaya, köpek karıştı. Gülben "Seren konuşacağına köpeği bana cevap versin" deyince, Serengil'-den ilginç bir yanıt geldi: "Köpeğime Gülben'i sordum. 'Hav! Hav! Hav!..' O anlar!' dedi."
Yıllardır Küsler
Seren Serengil
ile Gülben Ergen arasındaki kavga bitecek gibi görünmüyor. Bir dönem çok yakın iki arkadaş olmalarına rağmen bugün kanlı bıçaklı olan iki ünlünün barışmaları şöyle dursun, birbirleri hakkında konuşmamasına bile razıyız. Çünkü artık karşılıklı atışmalardan sonra olayın boyutu buraya kadar geldi. Dönem dönem birbirleri hakkında atıp, tutan, sazı bir biri, bir öteki eline alan Gülben ve Seren arasındaki polemiğin seviyesi artık taban yapmış durumda.

Sen Misin 'Kezban' Diyen
İkili arasında kısa bir süredir süren sessizliği ise ilk bozan Seren Serengil olmuştu. Gülben'in Hülya Avşar ile yaşadığı polemikte karşı tarafı tutarak can düşmanına yüklenen seksi assolist "İnsanlar Hülya'ya sataşarak bir yerlere gelmeye çalışıyor. Hele içlerinde biri var ki. Kendini star bile zannediyor. Ama ne yaparsa yapsın, Kezban'lıktan kurtulamıyor. Kezban'lık yine bir yerinde kalıyor" diyerek Ergen'e ciddi bir şekilde gönderme yaptı.

İşin İçine Köpek Girdi
Bu sözleri duyan Gülben adeta çılgına döndü. "Kezban" lafını bir türlü içine sindiremedi. "Ne yaparım, ne söylerim de, Seren'i mat ederim" diye düşünürken, hemen aklına parlak bir fikir geldi. Hani şu kendi adını duyunca havlayan köpek vardı ya. Tayni... Gülben hemen buradan yola çıkarak cevabı yapıştırdı. "Seren'in konuşmasındansa, adımı duyunca havlayan köpeğinin konuşmasını tercih ederim" dedi. Bundan sonra herkes bu kez Seren'in cevabını beklemeye başladı.

Sonu Nereye Varacak
Ve beklenen cevap geldi. Üstelik kantarın topuzunu kaçıracak güçte. Köpeği Tayni'nin asil olduğunu söyleyen Seren'in zehir zemberek sözleri şöyle: "Tayni çok asildir. Onunla aynı dili konuşmuyorlar." Sözlerine, "Tayni cevap olarak 'Hav! Hav! Hav!..' dedi. Sonra da onun anlayacağını söyledi" açıklamalarıyla devam eden Seren, yine ortalığı iyice hareketlendirecek. Bundan sonra top yine Gülben'e geçecek. Ve bu gidişle bu atışmanın bir türlü sonu da gelmeyecek.
Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:48

İLGİLİ HABERLER