Yaşam
  • 30.1.2018 10:57

Gülben Ergen'in paylaşımı medyayı salladı!

Seren Serengil ile davalık olan Gülben Ergen, dün yaşananlardan sonra ilk kez paylaşımda bulundu

Seren Serengil ile Gülben Ergen arasındaki polemik sürüyor. Mahkemelik olan Seren Serengil ile Gülben Ergen cephesinde şok gelişmeler yaşanıyor. Dün Seren Serengil'in cezaevine girmesi bekleniyordu ama süpriz bir gelişme yaşandı. Gülben Ergen de yaşananlardan sonra bir paylaşımda bulundu.

Gülben Ergen üç ay önce yaptığı yorumlar nedeniyle Seren Serengil’e tedbir kararı aldırmıştı. İddiaya göre, Seren Serengil tedbir kararına rağmen programında Gülben Ergen aleyhinde yorumlar yapmayı sürdürdü.

Gülben Ergen'in başvurusu üzerine mahkeme, 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi.

Ancak cezaevine girmesi beklenen Seren Serengil, Aile mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için cezaevine giremedi.

Dün magazin gündemini meşgul eden bu olaydan sonra Gülben Ergen ilk kez paylaşım yaptı.

Gülben Ergen'in paylaşımı sosyal medyayı salladı! Seren Serengil...

Ünlü şarkıcı, Einstein'ın, "Kişinin susması, her zaman söyleneni onayladığı anlamına gelmez. Bazen canı aptallarla tarıştışmak istemiyordur." sözünü, "Adam gerçekten haklı" notuyla paylaştı.

Ergen'in paylaşımına pek çok takipçisi mesaj yağdırdı ve Seren Serengil'e gönderme olarak yorumladı.

Seren Serengil, dünkü programında şunları söylemişti:

Annem çok üzülüyor. Cuma günü hapishaneye girecektim ama onu düşünerek bugüne aldım. Onun yıpranmasını istemiyorum. Programımı da düşündüm, ekmek yiyenler var burada.

İlk önce annemi düşünmek zorundaydım. Üç gün, gidip çıkıp geleceğim yani... Herkesten destek mesajı aldım. Herkese teşekkür ediyorum. Biraz tedirginim ama korkum yok.

Ben kimseye iftira atmadım, bu cezayı haketmiyorum. Kabahatim olsa üç yıl da yatarım. Doğruların arkasındayım. Söylediklerimin arkasındayım. Bu kadar gazete ve magazin programları bahsederken neden ben özellik hapise gönderiliyorum.

Dün gece uyuyamadım. Ne zaman haksızlığa uğradıysam o haksızlık bana iyilik yaptığım insanlardan geldi. 15 yıllık arkadaşım Ebru Şallı'yı da kaybettim ama doğruyu söyledim. Ben her arkadaşımın iyi bir yerlere gelmesini istedim.

Hapishanede neye ihtiyacım olacağını Deniz Seki'den öğrendim. "Bu konuyu herkes konuştu ama kabak Seren'in başına patladı!" söylemi doğru değil.

Çünkü bir tek benim cezaevine gönderilmem istendi. O yüzden ben gidiyorum. O bana iftira atsaydı, ben de onun için aynı kararı aldırırdım ama ben iftira atmadım.

Güncellenme Tarihi : 30.1.2018 14:03

İLGİLİ HABERLER