Spor
  • 4.5.2013 23:32

Güler: Ümitsiz olmaya gerek yok...

     Spor Toto Süper Lig'de sahasında Bursaspor'a 4-2 yenilerek ligden düşen Orduspor'un teknik direktörü Cevat Güler, "Ümitsiz olmaya gerek yok, bu tür aksilikler her futbol takımının başına gelebilir" dedi.
     Ordu'nun bir futbol şehri olduğunu ifade eden Güler, şöyle konuştu:
     "Orduspor önümüzdeki sezon yeni bir planlamayla yeniden Süper Lig'de olabilir. Ümitsiz olmaya gerek yok, bu tür aksilikler her futbol takımının başına gelebilir. Aslında bu tür durumlar yeniden ayağa kalkabilmek adına da bir şanstır. Bazen vitesin küçülmesi, güçlü bir şekilde yola çıkmak anlamına gelir. Yeni sezonda nasıl bir planlama yapılır bunun bir kısmını bilmiyorum ama yönetim kurulumuz bu planlamaları yapacaktır." 

Bursaspor cephesi-
    
     Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise alınan galibiyetten dolayı oyuncularını kutladı.
     Maçın önemine dikkati çeken Karaman, şunları kaydetti:
     "İki takım adına da zor bir maç oldu. Orduspor'un 3 maçını kazanması halinde ligde kalma şansı vardı. Bizim puan kaybı yapmamız durumunda alttaki takımların bizi yakalama şansı vardı. Dolayısıyla kolay değildi. Nitekim ilk yarıya baktığımızda oyun içerisinde hem negatif hem pozitif görüntüler ortaya çıktı. İkinci yarı iki değişiklikle takımımız gerekli mücadeleyi yaparak 3 puanı aldı."
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:39

İLGİLİ HABERLER