Gündem
  • 30.9.2011 16:17

GÜMRÜK BAKANI YAZICI'DAN MÜDÜR VEKİLİNE FIRÇA

AHMET AKBUĞA-SONER İSTANBULLU
Bir anda Bakan Yazıcı'yı karşılarında gören kurum personeli büyük bir panik yaşadı. Müdürün raporlu olduğu, vekilinin de panik yaşadığı ziyarette Bakan Yazıcı, bina ve yer konusunda gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.
Programında Cuma namazı öncesi Gümrük Müdürlüğü'nü ziyaret etmeyi planlayan Bakan Yazıcı, programı uzayınca Gümrük Müdürlüğü ziyaretini iptal ederek Cuma namazını kılmak için Ulu Camii'ne geçti. Namaz sonrası Gümrük Müdürlüğü'nü ziyaret eden Bakan Yazıcı, kurum çalışanlarının yaşadığı paniği görünce çalışanlara tepki gösterdi. Gümrük Müdürü Ümmügülsüm Bali Soylu'nun raporlu olduğunu öğrenen Bakan Yazıcı, müdür vekilini istedi.
Bakan Yazıcı'yı ağırlamak için bir oda hazırlanmadığı görülürken, Bakan Yazıcı rastgele bir odaya girdi. Burada Müdür Vekili Esin Uzun'dan brifing alan Bakan Yazıcı, raporların sağlıklı yapılmadığını görünce brifingi yarıda kesti. Girdiği odada kısım Amiri Ali Osman Soylu'dan bilgi alan Bakan Yazıcı, ziyaret programını kısa keserek binadan ayrıldı. Bina çıkışında tabelaları ve çevre düzenlemesini beğenmeyen Bakan Yazıcı, en kısa zamanda gerekli düzenlemelerin yapılması konusunda talimat vererek Gümrük Müdürlüğü'nden ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:37

İLGİLİ HABERLER