Gündem
  • 19.3.2018 16:04

'AK Parti İstanbul adayı' iddialarına Davutoğlu'ndan cevap

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu kendisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddialarına ilişkin "Ben de haberlerden duydum. Ben de şaşırıyorum." dedi.

Davutoğlu, kendisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı yönündeki iddiaları yalanlayarak, "Ben de haberlerden duydum. Ben de şaşırıyorum." dedi.

Türkiye'nin 26. Başbakanı Ahmet Davutoğlu; Best FM'de Ufuk Karcı'nın sunduğu Konuşan Türkiye programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, son dönemde hakkında dile getirilen kendisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı yönündeki iddialarını yalanladı.

"BEN DE HABERLERDEN DUYDUM, ŞAŞIRIYORUM"

Davutoğlu, "Belediye Başkanlığı Adaylık söylentisini, ben de haberlerden duydum. Bizi tanıyanlar, bilir. Hayatta hiçbir makamın peşinden koşmadım. Yüreğimin sesi içinde davrandım. Öyle bir şey gündemimde yok. Ben de şaşırıyorum. Bu, söz konusu değil. Herhalde, Başbakanlıktan sonra benim, boş kaldığımı düşünenler oldu. Halbuki ben, yine gece gündüz çalışıyorum. Sanırım birileri kulis haberi ile ortalığı dalgalandırmak istiyor. Böyle bir şey yok." dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2018 16:05

İLGİLİ HABERLER