Gündem
  • 9.8.2006 15:55

GENELKURMAY'IN ÖNÜNDE YAKALANAN ŞAHSIN EVİNE BASKIN

KEMAL ALTINKAYA
KOCAELİ - Ankara'da Genelkurmay önünde dün arabasında silahlarla yakalanan Mustafa Balcı'nın, Gebze'nin Tavşanlı ve Demirciler köyünde bulunan evine ve çiftliğine jandarma ve polisler tarafından baskın yapıldı.
Genelkurmay Başkanlığı nizamiyesinde, nöbet tutan askerlerin şüphelenmesi üzerine dün sahte plakalı bir araç içinde 2 tüfek ve tabancayla birlikte yakalanan Mustafa Balcı'nın, Gebze'nin Tavşanlı ve Demirciler köyünde bulunan evi ve çiftliğine, jandarma ve polis ekipleri tarafından baskın yapıldı. Yapılan aramalarda, Balcı'nın Tavşanlı köyündeki evinde sadece 11 adet fişek bulunurken, Demirciler köyünde bulunan çiftlik evinde ise yasadışı hiçbir şeye rastlanmadı. Jandarma ekipleri, çiftlik evinde bulunan bir barakada ise sadece bir adet telefon rehberi buldu. Telefon rehberine ise incelenmek üzere el konuldu.
Köylülerden edinilen bilgiye göre, Balcı'nın zaman zaman çiftlik evine gelip kaldığı ve burada tavuk, ördek ve tavşan gibi evcil hayvanları beslediği öğrenildi. 2'si kız, 3 çocuğu olduğu da öğrenilen Mustafa Balcı'nın, 1994 yılında ise meskun mahalde havaya ateş etmek suçundan dolayı hakkında yasal işlem yapıldığı da bildirildi. Mustafa Balcı'nın Kocaeli'de kuyumculuk yaptığı ve işlerinin kötü gitmesinin ardından dükkanını kapattığı ve Gebze'de Esen Ticaret isimli bir cep telefonu dükkanı işlettiği öğrenildi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:05

İLGİLİ HABERLER