Gündem
  • 6.12.2016 09:14

‘Ya Sonra’ filmi icralık oldu

“Ya Sonra” filminin yapım ortağıHanifi Tekin, prodüksiyon ücretinin ödenmediği ve gişe hasılatının saklandığı iddiasıyla Özcan-Ercan Deniz kardeşlere 1.5 milyon liralık icra takibi başlattı.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre Özcan Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz, 2011'de filmi çekmeye karar verdi. Ercan Deniz tarafından, başrollerini Deniz Çakır ve kardeşi Özcan Deniz'in paylaştığı film için 2 milyon lira bütçe ayrıldı.

Filmin bütçesi için Hanifi Tekin'le anlaşan Ercan ve Özcan Deniz kardeşler, aldıkları para için sözleşme imzaladı. Sözleşme gereği, filmden gişe sonrası elde edilen hasılatın yarısı ve yapım ücretinin belirli bir kısmı Deniz kardeşler tarafından Tekin'e verilecekti. İddiaya göre, film gişe yaptıktan sonra Deniz kardeşler, Tekin'e yapım ücretini vermediği gibi hasılatın da bir miktarını sakladı. Bunun üzerine İstanbul İcra Dairesi'ne başvuran Tekin, Deniz kardeşlere 1.5 milyonluk icra takibi başlattı. Ercan Deniz'in yetkilisi olduğu şirkete İcra Dairesi tarafından hem haciz ihbarnamesi hem de maaş haczi gönderildi. Ercan Deniz ise borcu olmadığını ileri sürdü.

Güncellenme Tarihi : 6.12.2016 10:19

İLGİLİ HABERLER