Gündem
  • 21.3.2018 00:08

1 milyon dolarlık FETÖ borbası siyaseti karıştırdı

Elitaş: Kılıçdaroğlu ile mahkemede hesaplaşacağız!

Mustafa Elitaş, "Kılıçdaroğlu ile mahkeme nezdinde hesaplaşacağız" dedi.

Şirin Payzın'ın sunumuyla CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Ne oluyor' programına AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş konuk oldu.

elitaş fetö ile ilgili görsel sonucu

(27 AĞUSTOS 2016 TARİHLİ HABER)

Mustafa Elitaş, "Bana, 'Sayın Başkan ‘Elitaş’ta Kayseri’deki meseleleri iyi takip eden birisidir. Şamil Bey’in söylediğinin benzeri Kayseri’de de olabilir onu da Elitaş’a sorsun anladım ’dedi. Sayın Kılıçdaroğlu eğer beni bu borsanın içinden biri olarak gösteriyorsa onunla ilgili hesaplaşmamız gerekir. Eğer Kılıçdaroğlu bu durumu farklı bir manada söylemişse Yapacağımız iş bellidir, Kılıçdaroğlu ile mahkeme nezdinde hesaplaşacağız." dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, “Şamil Tayyar’ın söyledi gibi bir durum varsa... Borsa kurulup 100 bin dolarlar insanlar serbest bırakılıp tutuklanıyorsa ve bu konuda yaftalar ya da iddialar ortaya atılıyorsa Şamir Bey’in yarından tezi yok oraya gitmesi gerekir. Bugün sayın Kılıçdaroğlu benim adımı kullanarak bu ifadeyi yapmış. Aslında ben kağıt olarak çıktısını aldım. ‘Elitaş’a sorsunlar’ diye ifade ediyor. Arkasından ses kaydını aldım Şamil Tayyar Elitaş’a sorsun nasıl serbest bırakıldığını o bilir diye ifade ediyor. Sanki var olduğu iddia edilen borsa içinde benim de var olduğum anlamı çıkıyor. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile konuştum. Bana, 'Sayın Başkan ‘Elitaş’ta Kayseri’deki meseleleri iyi takip eden birisidir. Şamil Bey’in söylediğinin benzeri Kayseri’de de olabilir onu da Elitaş’a sorsun anladım ’dedi. Sayın Kılıçdaroğlu eğer beni bu borsanın içinden biri olarak gösteriyorsa onunla ilgili hesaplaşmamız gerekir. Eğer Kılıçdaroğlu bu durumu farklı bir manada söylemişse Yapacağımız iş bellidir, Kılıçdaroğlu ile mahkeme nezdinde hesaplaşacağız. Diyeceğiz ki madem ki biz FETÖ borsasındayız bunu ispat etmeniz gerekir aksi halde bunun bedelini karşılamanız gerekir." açıklamasında bulundu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP grup toplantısında şunları söyledi: "13 Haziran'da şu açıklamayı yapmıştım; Parası olan dayısı olan serbest kalıyor garibanlar yatıyor. Çoğunun zaten daha iddianamesi bile düzenlenmemiş. Şamil Tayyar diyor ki; Gaziantep'te çok ciddi FETÖ borsası var. Kayseri'de de var. Elitaş'a sorun anlatsın. Şöyle devam ediyor; Milyon dolarlar dönüyor. İtirafçı adında işadamlarını serbest bırakıyorlar."

 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2018 00:44

İLGİLİ HABERLER