Gündem
  • 24.3.2018 00:10

2 Afrin şehidinin naaşına 2 ay sonra ulaşıldı

TSK'nın yaptığı son açıklamada ''Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, 23 Ocak 2018 tarihinde şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muatdağı’nın naaşlarına ulaşılmıştır'' denildi..

Şehit Üsteğmen’nin cenazesi 2 ay sonra Ankara’da

TSK'nın yaptığı son açıklamada ''Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, 23 Ocak 2018 tarihinde şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’nın naaşlarına ulaşılmıştır. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.'' denildi.

Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ile ilgili görsel sonucu

2 ay önce 23 Ocak'ta Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın naaşı Ankara'ya getirildi. Ailesine teslim edilen şehidin naaşı, yarın öğle namazından sonra toprağa verilecek.

Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ile ilgili görsel sonucu

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), terör unsurlarına karşı Afrin’de yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’nın 4’üncü gününde şehit olan ancak cenazesi alınamayan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta’nın (30) naaşı 2 ay sonra Ankara’ya getirildi. Şehidin cenazesi yarın toprağa verilecek.

Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ile ilgili görsel sonucu

2 AY SONRA CENAZE NAMAZI KILINACAK

23 Ocak’ta Afrin’de şehit düşen ve Zeytin Dalı Harekatı’nın 2’nci şehidi olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın cenazesi 2 ay sonra teslim alındı. Evli ve 1 çocuk babası olan şehidin cenazesi bugün memleketi Ankara’ya getirildi. Emekli astsubay Canpolat (54) ve Sevim Usta’nın (50) oğlu şehit Oğuz Kağan Usta’nın cenazesi yarın öğle namazı sonrası Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Zeytin Dalı Harekatı'nın 2. gününde Piyade Üsteğmen Usta ile birlikte şehit düşen 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın naaşı bulundu. Şehitr Muratdağı'nın cenazesi yarın düzenlenecek törenle Garnizon şehitliğinde toprağa verilecek.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2018 22:32

İLGİLİ HABERLER