Gündem
  • 25.4.2018 00:22

Abdullah Gül'le Temel Karamollaoğlu buluştu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ödülleri” 2018 yılında da sahiplerini buldu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, törene birlikte giriş yaptı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ödülleri” bu yıl da sahiplerini buldu. Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Ahmet Özal, Dünya Ehli Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun, Prof. Dr. Cihangir İslam, Eski Milletvekili Emin Şirin ile Gazeteciler Fehmi Koru, Nevzat Çiçek, Uğur Dündar ve Levent Gültekin de katıldı.

uğur dündar erbakan ile ilgili görsel sonucu

Programa Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk de bir mesaj gönderdi.

Program Erbakan Ödülleri Platformu Başkanı Prof. Dr. Emre Bağce’nin açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye ise Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu çıktı.

Karamollaoğlu’nun uzun süre alkışlanması dikkatlerden kaçmadı. Karamollaoğlu’nun konuşmasının ardından müzik dinletisine gerçekleştirildi.

BİLİM ÖDÜLÜNÜ ABDULLAH GÜL TAKDİM ETTİ

Saadet Partili yönetici: Akşener, Gül'ün adaylığı için ikna edilmeye çalışılıyor

Bilim Ödülü’nü Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın da mezun olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi alırken, üniversitenin ödülünü 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül takdim etti.

Saadet Partisi’nin kurucu genel başkanı ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi M. Recai Kutan ise Onur Ödülü’ne layık görüldü. Kutan’ın ödülünü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından verildi.

Güncellenme Tarihi : 25.4.2018 01:31

İLGİLİ HABERLER