Gündem
  • 20.6.2018 16:37

Abdülmetin Balkanlıoğlu Hoca vefat etti

Sohbetleriyle yüz binlerce insanı İslam'a ısındıran Abdülmetin Balkanlıoğlu Hocaefendi geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti.

Sohbetleriyle yüz binlerce insanı İslam'a ısındıran Abdulmetin Balkanlıoğlu Hocaefendi geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti. Bugün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası Çapa Hastanesi'ne kaldırılan Abdulmetin Balkanlıoğlu, yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Abdulmetin Balkanlıoğlu'nun Çapa Tıp Fakültesi hastanesinde vefat ettiği ve savcının morgda incelemeler yaptığı öğrenildi.

BAYRAMI MEDİNE’DE GEÇİRDİ

Balkanlıoğlu, Ramazan Bayramı’nı Medine-i Münevvere’de geçirdi. Bayramda Türkiye’deki Müslümanlar için kutsal beldeler Mekke ve Medine’den dualar eden Bakanlıoğlu Hocaefendi, dönüşünün hemen akabinde tebliğ ve irşad çalışmaları için Anadolu’yu dolaşmayı planlıyordu. Balkanlıoğlu Hocaefendi, okulların tatil olmasıyla Anadolu’yu dolaşarak genç yaşlı milyonlarca Müslüman’ı irşad için faaliyetlerde bulunacaktı.

Ayrıca Balkanlıoğlu hocanın kardeşi olan Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu da, Abdulmetin hocanın vefat haberini doğruladı.

irfan balkanlıoğlu ile ilgili görsel sonucu

 yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 20.6.2018 16:48

İLGİLİ HABERLER