Gündem
  • 26.9.2017 10:43

Aç kalan FETÖ'cüler birbirine düştü

Fuat Uğur bugünkü yazısında FETÖ’nün firari hainlerinden İhsan Yılmaz’ın örgüt içi yazışmalarından ve mesajlarından yola çıkarak ilginç detaylara yer vermiş. Örgüt içindeki rahatsızlığın had safhaya ulaştığının altını çizen Fuat Uğur, konuşanların da birer birer susturulduğuna dikkat çekiyor.

Firari FETÖ'cü İhsan Yılmaz'ın grup içi yazışmalarından öğreniyorum ki örgüt birbirine girmiş durumda. Toplanan paralar alt seviyelerdekine koklatılırken, sadece belli kesimlere kanalize ediliyor. Yüzlerce isim, bir eli yağda, bir eli balda yaşamakta. İhsan Yılmaz "Herhangi bir itiraz dile getiren fitneci olmakla ve AKP'ye hizmetle suçlanıyor" diye yakınıyor.

BİRBİRLERİNE DÜŞTÜKLERİNİ BÖYLE ANLATMIŞ

Aşağıdaki yazıyı İhsan Yılmaz'ın FETÖ'cülerle birlikte oluşturulmuş olan grup içi yazışmalarından derledim.

Zehir zemberek bir itirafname ve eleştiri bombardımanı. Örgütün ne ahlaksızlığını bırakmış, ne dalavereciliğini, ne de yaptığı tezgâhları. FETÖ'cülerin yurt dışında nasıl birbirlerine düştüklerini anlatıp yerden yere vuruyor. Bunu yaparken de "Ahlaken doğruculuk" yaparak kendini dışarıda tutuyor.

İhsan Yılmaz bu yazısını "Bu grup içi son yazım. Bundan sonra http://immature.online adresiyle bir blog sayfası açtım. Artık oradan daha genel ve soyut şeyler yazacağım. Zira kafam kaldırmıyor ve psikolojim bozulacak diye endişe ediyorum" diye duyurmuş.

FETÖ'nün yurt dışındaki ve Türkiye'deki çürümüşlüğünü içeriden anlatan bir hesaplaşma ve itirafname âdeta.

FETÖ'DEN MAAŞ ALANLARLA ALAMAYANLARIN KAVGASI!

İşte İhsan Yılmaz'ın yazdıklarından notlar:

Şöyle bir ayrışma başladı: Nedense Hizmet'teki bazılarının yönetim stillerine, hayat tarzlarına, davranışlarına vs. eleştiri ve ikazları yapanlar Hizmet'ten maaş almayanlar, bu eleştirileri yapanlara "AKP'ye yardımcı oluyor" diyenler ise Hizmet'ten maaş alanlar. Problem büyüyor. İnsanlar umutsuzluğa ve öfkeye kapılıyor.

Herhangi bir itiraz, sitem dile getiren hemen fitneci olmakla, AKP'ye çalışmakla,cemaati bölmekle, mazlumlara sahip çıkmamakla, AKP'nin zulümlerini haklı bulmakla itham ediliyor.

Nedense konuşanı susturmak için âyet, hadis vs. gibi şeyleri ve prensipleri kullanan susturucular, bunları kendilerine uygulamıyor. Uyuşturucu müptelalığı gibibazılarımızda yönetme müptelalığı var. Osmanlı'nın kasapları gibi kesip biçiyor ama onlar gibi 7 yılda bir ara verip, tabana karışmıyor, yönetilenle empati yapmıyor.

HER TÜRLÜ AKIL YÜRÜTMENİN ÖNÜNE GEÇİLİYOR

İstişare hâlâ çoğu yerde yok. Yapılan gündem anonsçuluğu ve para takibi. Kimsenin fikrine önem verilmiyor. "Bu maddeler yukarıdan geldi" denilip her türlü akıl yürütmenin önüne geçiliyor.

İnsana değil kurumlara önem verilmesi hastalığı devam ediyor. İnsanlar küsmüş, darılmış, kenara çekilmiş, dert eden az, peşine düşen az, hâl hatır soran yok. İlişkiler mekanik, robot gibi. İnsanlık kaybolmuş.

Hizmet'i tavandan da tabandan da geçim kapısı gibi görenlerde maalesef artış var.

NEDEN ONLAR MAAŞ ALIYOR BİZ ALAMIYORUZ!

Neden onlar maaş alıyor da biz almıyoruz diyenler artık daha çok konuşur oldular.. Bunları AKP'nin yalan ve iftiralarından alıntılamıyorum; Meriç Nehri'ni yüzerek geçmiş ya da bir süre hapis yatıp kurtulmuş ya da tüm ailesi hapiste, kendisi sürgünde olan AKP'den nefret eden, Hizmet'i hâlâ çok seven yüzlerce, binlerce insanın anlattıklarından özet yapıyorum.

ZENGİNLİK İÇİNDE YAŞAYAN FETÖ'CÜLER GÖZE BATIYOR!

Hizmet'te önde görülen, Hizmet'ten maaş alarak hayatını idame ettiren insanların hayat tarzları, standartları, evleri, arabaları, çocuklarını okuttukları okullar artık maalesef çok çok daha fazla göze batıyor. Bunlar artık daha çok konuşulur oldu. "Amma çok adamın kayınpederi zenginmiş yahu" diye ironik şekilde, ama acı ile bu gözlemler dile getiriliyor.

PARALARINI ÖDEYEN ESNAFLAR DA BUNALDI!

Çok az sayıda da olsa bazı abilerin eskiden beri irtibatta oldukları esnaflara (cüzdan diye tabir ediliyor) masraflarını yıktıklarını, kredi kartlarını ve başka masraflarını ödettirdiklerini, uçak biletlerini aldırttıklarını bilmeyen yok. Bazı durumlarda bu tür masrafları çeken esnaflar artık bunaldıkları için sağda solda bunları dile getiriyor. Bu tür şeyler inanılmaz sayıda insana ulaşıyor. Ama kimse de asıl muhataba gidip de "Omzunda, boynunda akrep var kardeşim aman dikkat et"demiyor.

DAHA NELER VAR NELER…

Bozuşmamak, kötü adam olmamak için bunlar yüze söylenmiyor ama bazen iktidar mücadelelerinde araç olarak, sopa olarak kullanılıyor...

Söylediğim gibi yazı epey uzun. Neler var içinde neler. Okurken insanın kanı donuyor. Bu örgütün elemanlarının ahlâksızlığını olağanlaştıran yapısını hâlâ mağduriyet diye pazarlayanları görünce, nefretin katsayısı daha artıyor.

Güncellenme Tarihi : 26.9.2017 10:58

İLGİLİ HABERLER