Gündem
  • 23.2.2018 23:19

Afrin'de sonunda kapılarına dayandık

Afrin'de son dakika gelişmesi...

TSK'nın Afrin'de terör hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kritik önemdeki Raco beldesi eteklerindeki tüm köyler teröristlerden temizlendi. Raco merkezden sivillerin çıkması yönünde uyarı yapılırken Raco’nun etrafındaki YPG ve PYD nin mevzileri vuruluyor.

Afrinde son dakika gelişmesi...

Afrin'de terör örgütlerine yönelik Zeytin Dalı harekatında sıcak gelişme... TSK ve ÖSO artık Raco önlerinde. Sosyal medyada ÖSO birliklerinin Raco'ya bakan fotoğrafları paylaşıldı.

Afrinde son dakika gelişmesi...

TSK ve ÖSO'nun 35 gündür sürdürdüğü ’Zeytin Dalı Harekatı’ kapsamında, bugün Raco beldesinin çevresindeki terör mevzileri havadan ve karadan vuruldu.TSK’ya bağlı komando birlikleri ve ÖSO güçleri, Raco Dağı eteklerine kadar tüm köyleri ele geçirdi. Raco merkezden sivillerin çıkması yönünde uyarı yapılırken Raco’nun etrafındaki YPG ve PYD'nin mevzileri vuruluyor.

Afrinde son dakika gelişmesi...

ÖSO tarafından Azez bölgesinden Raco ve Cinderes bölgelerine çok sayıda birlik kaydırıldı.ÖSO kaynakları DHA’ya yaptıkları açıklamada Raco ve Cinderes'in merkezinin alınmasının an meselesi olduğunu bildirdi.

Afrinde son dakika gelişmesi...

Raco ve Cinderes, Afrin’e bağlı 5 önemli nahiyeden ikisini oluşturuyor. Bu iki önemli merkezin ele geçirilmesiyle Afrine yönelik operasyonlar hız kazanacak.

Afrinde son dakika gelişmesi...

 

Güncellenme Tarihi : 23.2.2018 23:24

İLGİLİ HABERLER