Asayiş
  • 25.2.2018 14:51

Afrin Zeytin Dalı Harekatı'nda bir asker şehit oldu

TSK: Afrin'de bir asker şehit oTürk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu(ÖSO) güçlerinin PKK/YPG/PYD terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'ndan bir acı haber geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda 1 askerin şehit olduğunu açıkladı. İHA'nın aktardığına göre, TSK'dan yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 24 Şubat 2018 tarihinde Afrin'de icra edilen operasyonlarda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Karaman’a şehit ateşi düştü

KARAMAN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

DHA'nın aktardığına göre, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Şükrü Ünlü'nün (30) memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesine şehit ateşi düştü. 

Siirt 3'üncü Komando Tugayı'nda görevli 8 yıllık Uzman Çavuş Şükrü Ünlü, geçici görevle gitti Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü Suriye'nin Afrin kentinde dün şehit oldu. Teröristlerin roketatarlı saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Ünlü'nün acı haberini, Mersin'in Anamur ilçesinde oturan ve bahçıvanlık yapan babası Osman Ünlü ve Gülseren Ünlü'ye askeri yetkililer verdi. Acı haberin ardından ailesi memleketleri Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Kazancı Beldesi'ndeki evlerine döndü. Türk bayraklarının asıldığı ev, taziyeye gelen komşuları ve yakınlarıyla dolup taştı.

Bekar olan şehit Ünlü'nün cenazesinin bugün ikindi namazının ardından düzenlenecek törenin ardından defnedilmesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.2.2018 14:58

İLGİLİ HABERLER