Gündem
  • 17.7.2018 12:33

Ahlâksız zihniyet

Feminist hukukçu Feyza Altun, sosyal medyada yaptığı yorumda annelik kavramını ayaklar altına aldı, mahkemelere ahlaksız bir teklifte bulundu.

İngiliz kökenli feminizm akımının Türkiye uzantıları, toplum yapısını dejenere etmek için iğrenç yorumlarda bulunmaya devam ediyor. Feminist hukukçu Feyza Altun, sosyal medyada yaptığı yorumda annelik kavramını ayaklar altına aldı, mahkemelere ahlaksız bir teklifte bulundu.

BELHUM ADAL...

Feminizm illetinin Türkiye’de geniş kitlelere yayılması için çaba gösteren isimlerden olan Avukat Feyza Altun Twitter’dan yaptığı iğrenç yorumda, eşini aldatan kadınların ceza almamasını istedi. ‘Feminazi’ Feyza Altun, “Anne iyi bir anneyse kiminle seviştiğinin önemi olmamalıdır mahkeme için” dedi. Altun’un, Mustafa Ceceli’yi İntizar isimli bir şarkıcıyla aldatan Sinem Gedik’i savunmak için yaptığı ‘hayvandan da aşağı’ seviyedeki teklifi büyük tepki topladı.

“AHLÂKSIZLIĞI NORMALLEŞTİREMEZSİNİZ”

Altun’a gelen tepkilerden bazıları şöyle:

“Bu nasıl ahlaksızca bir laf. Ne demek kiminle seviştiğinin önemi yok! Bu yorumunuz genç annelere çocuklara kötü örnek. Ahlak edep diye değerlerimiz var hatırlamak ister misiniz.”

“Senin psikolojik sorunların var, çok samimiyim tedavi ol”

“Feyza, sen artırım davalarından boşanma davalarından para kazanmayı çok seviyor olabilirsin ama birazcık insan olmayı dene.”

“Öyle özgürlük, kadın hakkı falan diyerek ahlaksızlığı normalleştiremezsiniz. Üstelik önüne gelenle sevişen kadın nasıl iyi anne olur? Siz prim yapmak için başka bir şey bulun.”

Ahlâksız zihniyet

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 17.7.2018 12:38

İLGİLİ HABERLER