Gündem
  • 20.5.2018 08:00

AK Parti'de bir FETÖ'cü damat rezaleti daha

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Kavurmacı, TBMM eski Başkanı ve AK Parti kurucularından Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter, ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın damadı Sinan Yıldırım hakkındaki iddialar tartışılırken yeni bir damat skandalı daha patladı. 
İyigünler isimli internet sitesinin haberine göre; bu yeni damat skandalını ortaya MİT çıkardı.
Uzun süre bakanlık yapmış bir AK Partili'nin damadının FETÖ ile bağlantısı belirlendi.
MİT tarafından belirlenen FETÖ'cü halen AK Parti'de çok etkili olan bir bakanın damadı.
Terör örgütü FETÖ'nün kamu bürokrasisi, Türk Silahlı Kuvvetleri, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı içindeki yapılanmasına yönelik son operasyonlarda MİT'in hazırladığı raporların etkili olduğu ortaya çıktı. Söz konusu raporlardan birinin içinde yer alan isim ise Ankara'nın gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre Milli İstihbarat Teşkilatı MİT'in FETÖ'nün üst düzey yapılanması içinde yer alan kritik isimlerden biri, hem AK Parti'ye, hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oldukça yakın bir ismin damadı.

YİNE DAMAT ŞOKU

MİT'in terör örgütü FETÖ'ye yönelik hazırladığı istihbarat raporlarına giren yeni bir isim Ankara siyaset kulislerini hareketlendirdi. Güvenlik ve yargı bürokrasi içinde çok etkili olan üst düzey AK Partili'nin MİT raporundan damadının ismini çıkarttırmak için seferber olduğu iddia ediliyor.
MİT' raporunda yer alan ismin halen kayınpederinin koruması altında olduğu bildiriliyor.
Kayınpederi'nin bakanlığı sırasında bakanlıklarda önemli görevler üstlenen ismin yargı önüne çıkıp çıkmayacağı ise henüz gizemini koruyor. 
MİT raporunun Erdoğan'a ulaşmasından sonra FETÖ'cü damat ve onu kollayıp koruyan kayınpederi için ne yapılacağı merakla bekleniyor.

iyigünler.net

Güncellenme Tarihi : 20.5.2018 09:44

İLGİLİ HABERLER