Gündem
  • 18.6.2018 12:19

AK Parti o bölgede rekor kırabilir

Marmara ‘istikrar’dan yana

Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli bir dönüm noktası olan 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı... Seçim sürecini yakından takip eden Yeni Akit, bugün de Marmara Bölgesi’ndeki siyasetçileri dinledi.

Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli bir dönüm noktası olan 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı... Seçim sürecini yakından takip eden Yeni Akit, bugün de Marmara Bölgesi’ndeki siyasetçileri dinledi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan: “AK Parti iktidarları döneminde Çanakkale kendini aşarak Marmara Bölgesinin parlayan yıldızı oldu. Tarımdan sanayiye, kültürden turizme kadar değişik alanlarda ön plana çıktı. 2018 Troia Yılı, kültür ve turizm alanında, Çanakkale Ezine Gıda OSB ile tarım ve sanayi alanında, 1915 Çanakkale Köprüsü ve limanlar ile de ulaşım alanında Çanakkale marka bir şehir olma yolunda ilerliyor. Bu hizmetleri milletimiz görüyor, biliyor. Bir kez daha güçlü bir şekilde AK Parti’yi tercih edeceklerdir.”

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Markar Esayan: “İstanbul açısından 24 Haziran seçimlerine ilişkin çok pozitif bir görüntü var. Teşkilatımız 40 çeşit çalışma yürütüyor. Cumhur İttifakı siyasi bir hesapla yapılmış ittifak değil. Bu ittifak 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra ortaya konulan bir varoluş mücadelesinin siyaset zeminindeki yansımasıdır.”

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Emine Yavuz Gözgeç: “Vatandaşlar bir takım sorunları ifade ediyor. Ama yine bu sorunları AK Parti’nin çözeceğine inanıyorlar. 24 Haziran seçimlerinde Bursa’da iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Ülkenin geleceği için Cumhur İttifakı ortak değerleri bulunan iki partiden oluşması halk tarafından olumlu karşılanıyor.”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel: “Geçmiş seçimlerin hepsiyle birlikte kıyasladığımız zaman şu anda Tekirdağ seçmeninin AK Parti’ye karşı çok rahat teveccühünün artmış olduğunu memnuniyetle görüyoruz. Çünkü Tekirdağlı hemşehrilerimizde AK Parti’nin bugüne kadar yapmış olduğu hem hizmetler konusunda hem de temel hak ve özgürlükler konusunda yapılan hizmetlerin çok daha iyi farkındalar.”

R.EKREM ŞAHAN/ANKARA -

YENİ AKİT

 

Güncellenme Tarihi : 18.6.2018 12:20

İLGİLİ HABERLER