Gündem
  • 14.9.2018 09:00

AK Parti Ordu Belediye Başkanı'nın istifasını istedi

Protokol tartışmasıyla gündeme gelen Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın AK Parti Genel Merkezi tarafından istifasının istendiği ileri sürüldü. Yılmaz ise akşam saatlerinde sosyal medya hesabından AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'u sert bir dille eleştirdi. Yılmaz’ın daha sonra tweetleri sildiği görüldü.

AK Parti, Ordu Belediye Başkanının istifasını istedi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Enver Yılmaz’ın Ankara’da olduğu ve AK Parti Genel Merkezi’nde görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi.

Ordu’da, 23 Temmuz 2017’de Aybastı Perşembe Yayla Şenliğinde dönemin Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik ile Enver Yılmaz arasında protokol tribününde kavga çıktı. O dönem Kültür ve Turizm Bakanı ve Ordu Milletvekili olan Numan Kurtulmuş, kavganın arasında kalarak şenliği terk etmişti. Numan Kurtulmuş ile Enver Yılmaz arasında bu olay nedeniyle küskünlük yaşandığı öne sürülmüştü. Emniyet Müdürü Suat Çelik de kendi isteğiyle Ordu Emniyet Müdürlüğünden merkeze gitmiş, ardından da Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına atanmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 14.9.2018 09:16

İLGİLİ HABERLER