Gündem
  • 5.5.2016 13:56

AK Parti'li Metiner'den imalı mesajlar...

Ankara kulislerinde Davutoğlu'nun görevi bırakacağı ve AK Parti'nin olağanüstü kongreye gideceğinin konuşulması üzerine, Davutoğlu'na ilk darbe AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'den geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan için söylediği "biatsa biat" sözlerini tekrar hatırlatan Mehmet Metiner, Twitter'dan "Biz hangi makamlara nasıl geldiğimizi unutanlardan olmayız. Unutanları da kendimizden bilmeyiz." diye yazdı.

"BİZDE LİDERE SADAKAT ESASTIR"

Bahçelievler İlçe Başkanlığınca düzenlenen İnsan Hakları Seminerine katılan Metiner, buradaki açıklamalarının bir kısmını Twitter'dan paylaştı.

Metiner'in açıklamalarından öne çıkan kısımlar şöyle:

"Davamızın lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile beraber, hep birlikte yürümeye devam edeceğiz... Çok şükür ki Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var, çok şükür ki yedi düvelin diz çöktüremediği bir liderimiz var... Biz hangi makamlara nasıl geldiğimizi unutanlardan olmayız. Unutanları da kendimizden bilmeyiz... Bizde lidere sadakat esastır. Lidere sadakat, ideallerimize sadakattır. Onun için, 'Biatsa biat, itaatsa itaat. Ölümüne arkandayız!' dedik."

"LİDERİMİZ NE DERSE O"

Bu mesajların ardından çıkan haberlere tepki gösteren Mehmet Metiner yeni mesajlar yazmak zorunda kaldı.

Daha önceki sözleriyle ilgili açıklama yapan Metiner şunları söyledi:

"Sözlerime kendilerince başka anlam yükleyen o fitneciler bilsinler ki hiç birimiz bu oyuna gelmeyiz. Biz birlikte AK Parti'yiz ve biz birbirimizin kardeşiyiz. Bizde koltuk sevdası olmaz. Lider arayışı da olmaz. Liderimiz ne derse o. Erdoğan, Davutoğlu'nun da lideridir ve Davutoğlu davasına zarar verecek hiç bir hareketin içinde olmaz. Biz böyle inanır, böyle biliriz."

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:04

İLGİLİ HABERLER