Gündem
  • 16.8.2015 23:06

AK Partili vekilden Bahçeli'ye şok sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanlarından AK Parti Milletvekili Aydın Ünal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Erdoğan tweetlerine sert cevap verdi.. MHP'nin seçim hükümetine HDP nedeniyle destek vereceğini iddia eden Ünal, Bahçeli için siyasetin zavallısı nitelemesinde bulunarak, "Devlet Bahçeli için, bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor." diye konuştu.

Micro Blog Sitesi Twitter'da yer alan bilgide; Aydın Ünal, MHP lideri Devlet Bahçeli için attığı üst üste tweetler MHP'lileri kızdırdı. Ünal, Bahçeli'nin Erdoğan'a yönelik eleştirileri için "ağzından köpükler saçarak konuşan siyaset zavallısı" nitelemesinde bulunurken, MHP'nin de HDP için erken seçim kararına destek vereceğini iddia etti.

İşte Ünal'ın o sözleri;

"Devlet Bahçeli koalisyona yanaşmasa bile seçim kararına tıpış tıpış destek verecek. Aksi takdirde HDP'li bakanlara da MHP'li bakan denir.

Devlet Bahçeli'yi önümüzdeki günlerde Sn Cumhurbaşkanı ve ailesine ettiği tüm hakaretlerden dolayı bin pişman göreceğiz. Evet, zavallılık...

Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı Devlet Bahçeli için, bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor."

tımeturk

52.20150816181936.jpg

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:50

İLGİLİ HABERLER