Gündem
  • 25.5.2018 23:03

Akşener boş meydanlara konuşuyor

Meral Akşener Sosyal medyadaki desteğin tersine meydanlarda beklediği ilgiyi bir türlü bulamadı. Milliyetçi ve Muhafazakar özelliğiyle kale olarak kabul edilen Kayseri'deki durum aynı oldu.
Kayseri'de topu topu bin kişiyi karşısında bulan Meral Akşener bozuldu ama yine de rek vermedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu ekonomiyi bunlar yönetemez durumdalar. Erdoğan yorgun otobüs şoförü gibi. Allah’ın izniyle 24 Haziran akşamı, yorgun, sürekli kafası düşen bu şoförü evine dinlenmeye göndereceğiz" dedi.

meral akşener kayseri mitingi ile ilgili görsel sonucu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingde halka hitap etti. ’Gadasını aldığım hoş geldin’ pankartı açılırken, kalabalık, Meral Akşener’i ’Cumhurbaşkanı Meral Akşener’ sloganıyla karşıladı. Mitinge oruçlu geldikleri için kalabalıktan helallik isteyen Meral Akşener, "Siz olmasaydınız bu yola çıkmazdım. Sizi ’Yürü’ demeseydiniz, bu yola çıkmazdım. 6 aydır yollardayız. Çalışmamızı sürdürüyoruz. 1 senedir yan gelip uyuyan Erdoğan, polislerimizi, öğretmenlerimizi hatırladı. Seçilirse 3600 ek göstergelerini vereceğini söyledi. Eğer ben söylemeseydim, İYİ Parti olmasaydı, bugün 3600 konuşma konularının içinde olur muydu? Terör tazminatlarını söyledim, Mart ile Nisan ayı yatırılmış. Siyasi rekabet, önce milletin hayrınadır. Tek alternatifle yola çıkıldığı zaman, bir süre sonra kibir galip gelir. Bu ülkeyi çiftlik gibi yönetmeye kalkarlar. Biz yola çıktık, hepsi iyileşti" dedi.

meral akşener kayseri mitingi ile ilgili görsel sonucu

Akşener, "Daha önce 23 Nisan’da, 19 Mayıs’ta, 29 Ekim’de hepsi hastalanıyordu. Artık hepsi turp gibi oldu. Hepsi Allah’a şükür iyileşti. Önce kendileri iyileşti, şimdi de milletle ilgili hayırlı işler yapacaklarını söylediler. Milletin yaptığı fabrikaları satan, yandaş müteahhitlere para veren bu iktidar, 16 senedir ekonomimizin içine tükürdü" ifadelerini kullandı.

meral akşener kayseri mitingi ile ilgili görsel sonucu

’ERDOĞAN YORGUN OTOBÜS ŞOFÖRÜ GİBİ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ’yorgun otobüs şoförü’ne benzeten Meral Akşener, şöyle devam etti:

"Bu ekonomiyi bunlar yönetemez durumdalar. Erdoğan yorgun otobüs şoförü gibi. Bir yorgun şoförün kullandığı arabaya biner misiniz? Hele bir de ehliyeti yoksa. Allah’ın izniyle 24 Haziran akşamı, yorgun, sürekli kafası düşen bu şoförü usuletle, suhuletle evine dinlenmeye göndereceğiz. Ben size güvendim, 100 bin imzayla yola çıktım. Milletin tek kadın adayı olarak yanınızdayım" dedi.

meral akşener kayseri mitingi ile ilgili görsel sonucu

’2019’DA SURİYELİLER İLE SURİYE’DE İFTAR YAPACAĞIZ’

Suriyelileri vatanlarında yaşatmak için bir yol bulacaklarını belirten Akşener, "Size buradan söz. Suriyeli vatandaşları vatanlarında yaşatmak için bir yol ortaya koyacağız. İnsanların en mutlu yaşayacakları yer vatanlarıdır. Biz inşallah 2019’da Suriyeli mültecilerle Suriye’de iftar yapacağız" diye konuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 25.5.2018 23:13

İLGİLİ HABERLER