Gündem
  • 19.5.2017 00:16

Aliyar'ın ölümünden sonra Diriliş'ten bir kötü haber daha

Aliyar Bey'in ölümünden sonra bir kötü haber daha!

TRT 1 ekranlarının heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul, dün yayınlanan yeni bölümü ile yine reytingleri alt üst etti.Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul son bölümüyle nefes keserken yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu.

Türk televizyon tarihinin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 89.bölüm fragmanı yayınlanmaması nedeniyle yeni bölümü olmayacak mı? soruları sorulmaya başladı.İşte başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 89.bölümün fragmanı ile ilgili tüm merak edilenler...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI NEDEN YAYINLANMADI?

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 89.bölümü fragmanı henüz yayınlanmadı.Karacahisar kalesinin fetih emri veren Sultan Aleaddin Kaykubat, Ertuğrul Bey'i ise uç beyi yaptı.Aliyar karakterini canlandıran yakışıklı isim Cem Uçan diziden ölerek ayrıldı.Bunun üzerine yeni bölümde neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu.

Sevilen dizi ise UEFA Avrupa Ligi Finali Ajax - Manchester United maçı nedeniyle önümüzdeki hafta yayınlanmayacak.Kupa finali ile aynı gün olması sebebiyle Diriliş Ertuğrul 89.bölümü 31 Mayıs çarşamba günü seyirci ile buluşacak.

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.5.2017 00:40

İLGİLİ HABERLER