Gündem
  • 5.6.2005 00:06

ALPEREN OCAKLARI'NIN DÜZENLEDİĞİ GECEDE KAVGA ÇIKTI...

AHMET AKBUĞA
ERZURUM - Erzurum'da Alperen Ocakları tarafından düzenlenen "Misak-ı Milli İçin Uyanış" gecesinde olay çıktı. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun salonda konuşma yaptığı sırada dışarıda iki grup arasında meydana gelen kavgayı, polisler güçlükle önleyebildi.


Cemal Günsel Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen geceye BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile Devlet Eski Bakanı Enis Öksüz'ün yanı sıra Alperen Ocakları'ndan gelen yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi katıldı. Mehter ekibinin gösterisiyle başlayan, Aykut Kuşkaya ve Hasan Sandık'ın konseriyle devam eden gecede Enis Öksüz ve Muhsin Yazıcıoğlu birer konuşma yaptı.
Yazıcıoğlu, konuşmasında, "Yolumuz kavgalardan geçti, zindanlardan geçti. Bu noktaya her bir merdiveni çile ve ızdırapla yorularak katettiğimiz bu dava yolunda canlar verdik, hürriyetler verdik" dedi.


Yazıcıoğlu'nun konuşması sırasında Alperen Ocakları'na mensup oldukları öğrenilen yaklaşık 50 kişilik iki grup arasında salon çıkış kapısı önünde kavga çıktı. Birbirlerine tekme ve tokatlarla saldıran taraflara çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Güçlükle önlenebilen ve sopaların da kullanıldığı kavgada, yaralanan 2 kişi Erzurum Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:16

İLGİLİ HABERLER