Gündem
  • 26.5.2015 21:57

Aslı Aydıntaşbaş, senin gittiğin yol yol değil

Milliyet gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş Şanlıurfa'da yolunu şaşırıp ters yola saptı. Hatasını kabullenmeyip Twitter'dan suçu hükümete atmaya çalışan Aydıntaşbaş'ın aslında duble yol yerine kullanılmayan yola girdiği ortaya çıktı.

Aslı Aydıntaşbaş rezil oldu
Milliyet gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş, seçim izlenimleri için Şanlıurfa'ya gitti.

YANLIŞ YOLDAN GİRDİ ORTADOĞU'DAN ÇIKTI!
Aydıntaşbaş, Şanlıurfa'dan Bozova ilçesine giderken duble yolu kullanmak yerine eski yoldan gitti ve bozuk yola isyan etti. Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yolun fotoğrafını paylaşan Aydıntaşbaş, "OrtaDoğu'da bu kadar büyük hırsları olan 1 devletin asfaltla imtihanda tamamen çuvallaması. Urfa, Bozova. Asfalt yeni!"şeklinde paylaşımda bulundu.

Oysa ne yol yeniydi ne de asfalt. Bir Twitter kullanıcısı Aydıntaşbaş'ı uyararak gittiği yolun artık tercih edilmeyen eski yol olduğunu ve artık yer yer üç şeritli duble yolun kullanıldığını yazdı.
 

SUÇU TABELAYA ATTI
Aydıntaşbaş, kullanıcıya teşekkür edip oradan döndüklerini ve duble yolu kullandıklarını ifade etti. Bozuk yoldan hükümetin Ortadoğu politikasına kadar giden Aydıntaşbaş, ilk yazdıkları için geri adım atmayarak tabelayı suçlu ilan etti. Aydıntaşbaş, kullandığı yeni duble yolun ne fotoğrafını paylaştı ne de teşekkür etti.

YAZISINDA PKK GÜNÜDÜMÜNDEKİ HDP'Yİ ÖNE ÇIKARDI
Aydıntaşbaş, Pazartesi günü Milliyet'te yayınlanan Şanlıurfa seçim izlenimlerinde ise şunları yazdı:

"Urfa bu genel seçimde çok kritik bir konumda; yarış AK Parti ile HDP arasında… Urfa ve civarında hâlâ Ak Parti'nin ağırlığı olsa da, HDP'nin oyları yukarı, Ak Parti'ninkinde aşağı trend var. Arkadan HDP'nin deparı başlamış…"

Aydıntaşbaş'ın fotoğrafını paylaşmadığı Şanlıurfa-Bozova yolundan bir kare:

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:13

İLGİLİ HABERLER