Gündem
  • 15.1.2019 12:13

Bahçeli: CHP YSK'yı tanımıyorsa seçimlere katılmasın

Bahçeli: CHP YSK'yı tanımıyorsa seçimlere de katılmasın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'te partisinin grup toplantısında konuşuyor.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları...

9 Şubat 2019 tarihinde partimizin 50. yıl dönümünü Adana'da kutlayacağız.

MHP gücünü Türk milletinden almaktadır. Mücadelemiz şevkle, sebatla sürecektir. Hiçbir yıkım piyonuna fırsat vermeyeceğiz. Tek ses, tek söz, tek nefes olacağız. Namımızı yere düşürmeyeceğiz. Milliyetçi hareket Türklüğün bekası için vardır.

Hiçbir ayrım yapmadan herkesle kucaklaşmaktan bahtiyarlık duyarız. Milli ve manevi değerlere sahip her vatan evladına kapımızı da gönlümüzü de sonuna kadar açarız.

Türkiye'yi sonu hüsran olan küresel sarmaldan çekip çıkaracak olan biziz.

EBEDİ YUVASI EZELİ YURDUDUR

MHP Türk siyasetinin marka değeri, ahlak seviyesi, inançlı düzeyi, fedakarlık desibeli, tartışmasız en üstün, en müstesna görkemi ve iftiharıdır. Davamız şehit olup ölmeyenlerin, bayrak olup inmeyenlerin, ülkücü olup dönmeyenlerin adam olup kaçmayanların ebedi yuvası, ezeli yurdudur.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini bütünüyle yerleşip olgunlaşması, bir daha sistem tartışmalarının olmaması konusunda sorumluyuz. Elbette milli bekanın safındayız. Dün olduğu gibi bugün de duruşumuzdan geri adım atan, bunların alayı gibi namert olsun.

SÖZÜMÜZ SENETTİR

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini bütünüyle yerleşip olgunlaşması, bir daha sistem tartışmalarının olmaması konusunda sorumluyuz. Elbette milli bekanın safındayız. Dün olduğu gibi bugün de duruşumuzdan geri adım atan, bunların alayı gibi namert olsun. Cumhur ittifakının yaşaması konusunda sözümüz senettir.

CHP TANIMIYORSA SEÇİME DE KATILMASIN

CHP, YSK'yı tanımıyorsa seçime de katılmasın.

Güncellenme Tarihi : 15.1.2019 11:17

İLGİLİ HABERLER