Gündem
  • 16.1.2018 13:30

Bahçeli: FETÖ'nün üzerinden silindir gibi geçilmeli

Devlet Bahçeli: Makul bir izah tarzı olmayacaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. ABD'nin YPG ordusu kurma planına çok sert tepki gösteren Bahçeli, "ABD'nin YPG aşkı, kara sevdaya dönüşmüştür. Türkiye'yi kastetmek için kuyruğa girenlerin ümit aşısı olmuştur." dedi. Ayrıca Bahçeli, FETÖ elebaşı ABD tarafından korunmakta ve kollanmaktadır. FETÖ'yü ABD'den ayrı düşünmek geldiğimiz bu aşamada makul bir izah tarzı olmayacaktır. Afrin operasyonuna net bir şekilde destek veren Bahçeli, "Afrin'e bir şafak vakti girip, terör koridorunun Akdeniz ile bağlantı yollarını kesmek, teröristlere, Türk milletinin demir yumruğunu ve hakikat dolu müdahalesini göstermek helali hakkımızdır. Afrin temizlenmeli, Münbiç ve diğer fitne kaynakları, adi terör kampları, terörist üreme alanları yerle bir edilmelidir" şeklinde konuştu.

Devlet Bahçeli'nin açıkmalarından öne çıkan açıklamalar şöyle;

"TÜRKİYE DÜŞMANLIĞINDAN BESLENEN ZORBA GÜÇLER"

İşbirlikçilerin emelleri artık gün gibi ortadadır. FETÖ, PKK ,PYD DEAŞ hıyanet ve husumet ortaklarıdır. Bu ortaklığın kuruluş senedini hazırlayan Türkiye düşmanlığından beslenen zorba güçlerdir..

"GİRMEDİK, YUVARLANMADIK BIRAKMAYAN HAİNLER"

FETÖ sonuç almış olsaydı elimizde ne bir vatan ne bir devlet ne de istiklal kalacaktı. Girmedik, yuvarlanmadık bırakmayan hainlerin Türkiye'yi ele geçirmekle görevlendirilmişlerdi. FETÖ elebaşı ABD tarafından korunmakta ve kollanmaktadır. FETÖ'yü ABD'den ayrı düşünmek geldiğimiz bu aşamada makul bir izah tarzı olmayacaktır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu

"UNUTULMASIN Kİ, TÜRKİYE BİR HUKUK DEVLETİDİR!"

"Mor beyin" karmaşası tartışmaları alevlendirdi. Örgüt asıl suçluları perdelemek için oyun kurmaktadır. Adalet devlet için ne kadar önemliyse insan şerefini yaşatmak içinde önemlidir. Mağdurların mahkûmiyet yaşaması devlete güveni zedeleyecektir. Unutulmasın ki, Türkiye bir hukuk devletidir. Ne yapılacaksa bunun hukuk çerçevesine gerçekleştirmek durumdayız.

"FETÖ'NÜN ÜZENİNDEN SİLİNDİR GİBİ GEÇİLMELİDİR"

Beka mücadelesinde adalet kurumlarımızın tartışmamalara kan kaybetmesi yanlıştır. FETÖ davaları süratle karar bağlanmalıdır. FETÖ düşmandır haindir. Üzerinden silindir gibi geçilmeli ve nihai olarak yok edilmelidir. Bunu arkası, ortası, aması, anacağı yoktur. Dinimiz adaleti emretmektedir. Allah adaletsizlikten kaçınmayı buyurmaktadır. FETÖ'nün mağdurlar üzeninden kurduğu oyun tutulmayacaktır.

ABD'NİN "YPG ORDUSU" PLANINA SERT TEPKİ

ABD, Suriye'nin kuzeyinde PKK/PYD/YPG ile ortaklık kurmaktadır. ABD terör örgütleriyle nasıl yan yana gelebilmektedir. ABD'nin YPG aşkı, kara sevdaya dönüşmüştür. Türkiye'yi kastetmek için kuyruğa girenlerin ümit aşısı olmuştur.

"TERÖRİSTLERİN ÜREME ALANLARI YERLE BİR EDİLMELİDİR"

ABD'nin terörle eşitlenmesi, terörizmle koyun koyuna girmesi züldür, zulümdür, zorbalıktır. Terör örgütü PKK/PYD/YPG'den sınır muhafız birlikleri adında ordu kurulursa, bundan sonra dünyanın huzur ve istikrarından, ülkelerarası kalıcı ilişki ve işbirliğinden kimler, nasıl bahsedebileceklerdir? ABD'nin vahşi batı saplantısından, beli silahlı kovboylardan müteşekkil çete mantığından kurtulamaması tek kelimeyle ayıptır, ahlaksızlıktır. Teröristlerin üreme alanları yerle bir edilmelidir.

Afrin'e bir şafak vakti girip, terör koridorunun Akdeniz ile bağlantı yollarını kesmek, teröristlere, Türk milletinin demir yumruğunu ve hakikat dolu müdahalesini göstermek helali hakkımızdır. Afrin temizlenmeli, Münbiç ve diğer fitne kaynakları, adi terör kampları, terörist üreme alanları yerle bir edilmelidir.

Güncellenme Tarihi : 16.1.2018 15:18

İLGİLİ HABERLER