Gündem
  • 1.8.2015 10:25

Bakan açıkladı!.. Öyle silahlar ürettik ki

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları değerlendiren Bakan Işık, ''Bugün artık öyle silahlar ürettik ki PKK düşünsün'' dedi.

Türkiye'nin 30 yıldan fazla, PKK ve diğer sol terör örgütleriyle mücadele ettiğini, son dönemde Paralel Yapı'nın musallat olduğunu belirten Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık,, ancak özellikle PKK'nın Suruç'taki terör olayını fırsat bilerek Türkiye'yi "dize getirmeye" çalıştığını söyledi.

TÜRKİYE 30 SENE ÖNCEKİ GİBİ İCAZET ALMIYOR

Işık, Türkiye'nin 12, 20, 30 sene önceki Türkiye olmadığını, terörle mücadele ederken silahını kullanmak için başka ülkelerden icazet almadığını kaydetti.

ÖYLE SİLAHLAR ÜRETTİK Kİ ARTIK PKK DÜŞÜNSÜN

Türkiye'nin şu anda kendi insansız hava araçlarıyla PKK hedeflerini belirleyip, kendi akıllı bombaları ve mühimmatıyla bu hedefleri vurduğunu anlatan Işık, "Biz barıştan yana olduk hiç savaştan yana olmadık. Bugün artık öyle silahlar ürettik ki PKK düşünsün. Türkiye Cumhuriyeti'ne kafa tutmanın bedelinin ne olduğunu bir kaç gündür çok iyi anladılar, bundan sonra da inanıyorum ki anlayacaklar. Anlayana kadar bu devam edecek" değerlendirmesinde bulundu.

Yeni Şafak

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:04

İLGİLİ HABERLER