Gündem
  • 1.5.2016 10:23

Bakırköy'de helikopter destekli 1 Mayıs güvenlik önlemleri

Bakırköyde helikopter destekli 1 Mayıs güvenlik önlemleri

Bakırköy'de 1 Mayıs önlemleri - Tıkla İzle

Sendikaların Taksim dayatmasından vazgeçerek, Bakırköy Pazar ALanında toplanma kararı alması üzerine polis, bölgede yoğun güvenlik önlemi aldı. Alanın çevresi demir bariyerlerle çevrilirken, giriş noktalarında vatandaşları aramak için polislerin beklediği görüldü. Bakırköy Pazar Alanı'na çıkan tüm yollar trafiğe kapatılırken, polisin üst geçitlerinde güvenlik önlemleri kapsamında beklediği görüldü. TOMA'lar ise bölgede hazır bekletiliyor.

BAKIRKÖY'DE HELİKOPTER DESTEKLİ GÜVENLİK ÖNLEMİ 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerinin yapılacağı Bakırköy Pazar Alanı'na gelmeye başlayan vatandaşlar yoğun güvenlik önlemleri altında alana alınıyor. Polis helikopterinin ise havadan güvenlik önlemlerine destek verdiği görüldü.  Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerinin yapılacağı Bakırköy'deki pazar alanına çıkan yollar trafiğe kapatıldı. Polis ise bölgede yoğun güvenlik önlemi aldı. Olası bir taşkınlığa karşı TOMA bölgede hazır bekletilirken, arama noktasına gelen vatandaşlar yoğun güvenlik önlemleri altında alana alınmaya başlandı. Alana girerken üzerinin aranmasına izin vermeyen bir şahıs kısa süre polisle tartıştı. İkna edilen şahıs daha sonra üzeri aranarak alana alındı. Öte yandan, polis helikopterinin ise havadan güvenlik önlemlerine destek verdiği görüldü.

BAKIRKÖY HALK PAZARI KUTLAMALARA HAZIR
1 Mayıs kutlamalarının yapılacağı Bakırköy Halk Pazarı kutlamalar için sendika üyelerini beklerken, meydan İHA tarafından havadan görüntülendi.  Havadan çekilen görüntülerde, meydanda sahnenin kuruluğu gözleniyor. Öte yandan, E-5 otoyolu Bakırköy mevkiinde trafiğin kesilmediği gözlenen görüntülerde, yan yolun trafiğe kapatıldığı görülüyor.

Bakırköy'de arama noktalarında polis flamaları tek tek kontrol ediyor

Bakırköy Halk Pazarı'nda 1 Mayıs nedeniyle emniyet tedbirleri devam ederken, polis miting alanına getirilen bayrak ve flamaları tek tek kontrol ediyor.

Bakırköyde arama noktalarında polis flamaları tek tek kontrol ediyor

 

1 Mayıs'ın kutlanacağı Bakırköy Halk Pazarı'nda oluşturulan arama noktalarında polisler, miting alanına gelen flamaları tek tek kontrol ediyor. Flamalar, kontrol edildikten sonra miting alanına sokuluyor. Bu işlem sırasında zaman zaman mitinge katılanlar ile polis arasında ufak çaplı tartışma yaşanıyor.

HÜSEYİN ÇAKMAK - VOLKAN KAYALAR-İLYAS KAÇAR-AHMET FARUK SARIKOÇ - SERDAL ALTINTEPE

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:17

İLGİLİ HABERLER