Gündem
  • 22.7.2016 14:45

Başbakan cuma namazını Gölbaşı'nda polislerle kıldı

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı yerleşkesinde bulunan Şehitler Camisi'nde kıldı.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Namazın ardından bombalanan alanlarda incelemelerde bulunan Başbakan Yıldırım, şunları söyledi:

"FETÖ örgütünün, asker kılığındaki teröristleri burada ülkenin bağımsızlığı ve halkın iradesine kast ettiler. Burada toplam 50 şehidimiz var. Arkadaşlarımız bölücü teröre karşı mücadelelerini yapmış ve şehit olmuşlardır. Onlar Türk milletinin kalbinde taht kurmuşlardır.

Bugün bu hain darbe girişiminin bertaraf edilmesi onların bu kahramanlıkları sayesinde mümkün oldu. Polis teşkilatımızda görev yapan kahramanlarımızın altından teker teker öpüyorum. Onlar bizim yiğitlerimizdir. Onlar Türkiye'nin bekası için canlarını ortaya koyan yiğitlerdir. Onların başında bulunan yaralı amirlerine de Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Başbakan cuma namazını Gölbaşı'nda polislerle kıldı

BİZE DELİL DİYENLERE BURAYI GÖSTERMEK İSTİYORUM

Burası Suriye değil, Burası Filistin değil, Ankara'nın kalbi ve vatandaşın dişinden artırarak verdiği paralarla alınan uçaklar ve füzelerle bu hale geldi. Bu milletin huzuru için çalışan polis kardeşlerimin üzerine acımasızca saldırdılar. Bu örgütün ne kadar cinnet noktasına geldiğinin, ne kadar insanlıktan çıktığını gösteren bundan daha açık bir delil olamaz. Bize delil delil diyenlere burayı göstermek istiyorum. Kendi halkına, kendi polisine uçaklardan bomba yağdıran, bu ölüm makinelerinin arkasında durmaktan artık vazgeçin."Başbakan cuma namazını Gölbaşı'nda polislerle kıldı

50 POLİS ŞEHİT OLMUŞTU

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda 50 polis şehit olmuştu.

Başbakan cuma namazını Gölbaşı'nda polislerle kıldı

Güncellenme Tarihi : 22.7.2016 14:47

İLGİLİ HABERLER