Gündem
  • 25.4.2015 18:28

Başbakan Davutoğlu'na ciritli karşılama

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri öncesi ilk mitingini Erzurum’da yaptı.

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu beraberinde eşi Sare Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile birlikte Başbakanlık özel ANA uçağı ile Erzurum’a geldi.

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu Erzurum Havalimanında Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mahdi Eker, İçişleri eski Bakanı Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, milletvekili adayları ve çok sayıda partili karşıladı.

Başbakan Davutoğlu havalimanındaki karşılama törenin ardından konvoy eşliğinde şehir merkezine hareket etti. Davutoğlu’nu şehir merkezi girişinde yaklaşık 100 atlı ciritçi karşıladı. Bayan ciritçilerinde aralarında bulunduğu atlı ciritçiler Başbakan Davutoğlu’nun otobüsüne bir süre eşlik ettiler. Davutoğlu otobüsten aşağı inerek İçişleri eski Bakanı Efkan Ala ile birlikte atlı ciritçilerle bir süre sohbet etti. Bayan ciritçi Melike Ölmez ile sohbet eden Davutoğlu kızının da atlara sevgi beslediğini dile getirdi. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:50

İLGİLİ HABERLER