Gündem
  • 14.6.2018 16:34

Başbakan muhalefete yüklendi: Bunların adı yıkım ekibi

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sancaktepe Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde kanaat önderleri ve STK temsilcilerine yaptığı konuşmada muhalefetin dev projeleri yıkma vaatlerini eleştirerek, "Bunların adı yıkım ekibi" dedi.

Sancaktepe Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde kanaat önderleri ve STK temsilcilerine hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, muhalefetin dev projeleri yıkma vaatlerini eleştirerek, "Bunların adı yıkım ekibi" dedi.

Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

Milleti dinle, imanla aldatmaya çalışan FETÖ'cüler, şimdi Amerikan bayrağını öpüyorlar. Bunların gerçek kimliği ortaya çıktı. Kiliselerde toplanıp dua ediyorlar, kiliselerden medet umuyorlar. Alçak bunlar alçak.

Biz bin yıldır bu topraklarda kader birliği yaptık. Aramıza fitne fesat sokmaya çalışanlara fırsat vermeyin. Kürt-Türk etle tırnak gibidir. Bizi birbirimizi düşürmeye çalışan kalleşlerden teker teker hesap soruyoruz. Yurt içinde terör belasını gündemimizden çıkardık, şimdi sıra dışarıdaki uzantılarında. Kandil’i başlarına yıkacağız.

Kürtlerin tek sorunu var o da PKK'dır. PKK bölücü terör örgütünden başka Kürtlerin sorunu yoktur. Yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz. Bunu herkes böyle bilsin.

Nasıl Afrin'de kafalarını ezdiysek, nasıl Fırat Kalkanı'nda aynı şeyi yaptıysak, şimdi de Kandil'i de başlarına yıkacağız. Bir daha bu alçakların milletimize zarar vermemesi için ne gerekiyorsa her türlü tedbiri alacağız. Darbeyle bizi alt edemeyenler, terörle alt edemeyenler, şimdi bir devlet kurdurarak, Kürtleri, Kürt vatandaşlarımızı kullanarak aklı sıra sonuç almaya çalışacak. Yağma yok, bu millet bunlara prim vermez. Asla oyuna gelmeyeceğiz.

Bu sistem, bu çift başlı sistem, 60 darbesini getirdi, 71 muhtırasını getirdi, 80 ihtilalini getirdi, 28 Şubat'ı getirdi, 27 Nisan elektronik e-muhtırasını getirdi, 17-25 Aralık yargı darbe girişimini getirdi ve nihayet 15 Temmuz alçak FETÖ kalkışmasını getirdi. Buradan kim kaybetti? Türkiye kaybetti.

Güncellenme Tarihi : 14.6.2018 16:35

İLGİLİ HABERLER